Deep Purple, στις 5/6/2021, στη Μαλακάσα; Ξεχάστε τους - Μαύρα σύννεφα για το συναυλιακό καλοκαίρι

Τα μέλη του συγκροτήματος Deep Purple αναφέρουν ότι λόγω των τρεχουσών και απρόβλεπτων περιστάσεων αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τη εμφάνισή τους στο Rockwave festival 2021

Deep Purple, στις 5/6/2021, στη Μαλακάσα; Ξεχάστε τους - Μαύρα σύννεφα για το συναυλιακό καλοκαίρι

Ραντεβού για το 2022 (;) μας δίνουν οι Deep Purple οι οποίοι ανακοίνωσαν ότι «λόγω των τρεχουσών και απρόβλεπτων περιστάσεων», αναγκάστηκαν να ακυρώσουν την εμφάνισή τους στο Rockwave festival που ήταν προγραμματισμένη για τις 5 Ιουνίου 2021.

Όπως τονίζεται, «η απόφαση ακύρωσης της εμφάνισης ήταν πολύ δύσκολη και κάτι που οι Deep Purple θα προσπαθούσαν πάντα να αποφύγουν. Ανυπομονούμε να σας δούμε σύντομα και ελπίζουμε να εμφανιστούμε στην Ελλάδα το 2022.

Σας ευχαριστούμε για την αφοσίωση και την υποστήριξή σας».
Τι θα γίνει με τα εισιτήρια

Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια παραμένουν σε ισχύ για την ημέρα διεξαγωγής του festival και παράλληλα δίνεται η δυνατότητα έκδοσης πιστωτικού σημειώματος (voucher) στους κατόχους εισιτηρίων που δεν επιθυμούν να παρευρεθούν σε αυτό.

Σε ανακοίνωσή του το Rockwave festival σημειώνει ότι «λόγω των επικρατούμενων συνθηκών, οι οποίες παραμένουν πέρα από τον έλεγχό μας, το Rockwave festival επανεξετάζει το πρόγραμμα του φεστιβάλ και ζητά την ευγενική κατανόηση του κοινού και των κατόχων εισιτηρίων».

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν διευκρινίσεις που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ.