Η νύχτα με τα αστέρια, από τη Σκάλα του Μιλάνου στο Christmas Theater Online

Η Σκάλα του Μιλάνου, ένα από τα πιο εμβληματικά θέατρα του κόσμου στο Christmas Theater on line

Η νύχτα με τα αστέρια, από τη Σκάλα του Μιλάνου στο Christmas Theater Online

Η Σκάλα του Μιλάνου, διάσημη La Scala έρχεται στο Christmas Theater on line. Ένα από τα πιο διάσημα θέατρα στον κόσμο που είναι γνωστό ως Ο ναός της όπερας. Εδώ φέτος, όπως κάθε χρόνο, έγινε ένα σπουδαίο γκαλά γεμάτο αστέρια. Ο μεγάλος τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο, ο διάσημος χορευτής Ρομπέρτο Μπόλε και μια σειρά από διάσημα αστέρια της όπερας, του χορού και της μουσικής παρουσιάζουν μια παράσταση γεμάτη ευχές για το 2021. Δείτε την από το σπίτι σας με έναν κωδικό. Το Christmas Theater on Line εξασφάλισε άλλη μια σπουδαία παραγωγή γεμάτη με την μαγεία της τέχνης!

Στο γκαλά θα παρακολουθήσουμε αποσπάσματα από τις όπερες «Ριγκολέτο» του Βέρντι, «Τόσκα» του Πουτσίνι, «Κάρμεν» του Μπιζέ, «Μαντάμ Μπατερφλάι» του Πουτσίνι, «Βαλκυρία» του Βάγκνερ, «Δον Κάρλος» του Βέρντι, «Λουτσία ντι Λάμερμουρ» του Ντονιτσέττι, «Turandot» του Πουτσίνι, «Γουλιέλμος Τέλλος» του Ροσσίνι, «Αντρέα Σενιέ» του Τζορντάνο, «Οθέλλος» του Βέρντι.

Επίσης θα παρουσιαστούν αποσπάσματα από την παράσταση μπαλέτου «Ο Καρυοθραύστης» του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι και χορογραφίες πάνω σε μουσική του Τζουζέπε Βέρντι και του Ερίκ Σατί.

Ζήστε μια μοναδική βραδιά γεμάτη αστέρια της όπερας, του μπαλέτου και της μουσικής. Το Γιορτινό Γκαλά της Σκάλας του Μιλάνου έρχεται στο Christmas Theater On Line για να μας ευχηθεί καλή χρονιά. Το 2021 να είναι γεμάτο αστέρια που θα πραγματοποιούν τις ομορφότερες ευχές μας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 στις 16.00
ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 στις 20.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 στις 16.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 στις 20.00

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

Τηλ.: 211 77 01 700 | www.christmastheater.gr

ΤΙΜΗ ΚΩΔΙΚΟΥ: 15 ευρώ

Πηγή: culturenow.gr