Φοίβος Δεληβοριάς και Ρένα Μόρφη στην τελευταία συναυλία του «Χριστούγεννα Online»

Ολοκληρώνεται με τον Φοίβο Δεληβοριά και την Ρένα Μόρφη το πρόγραμμα των δωρεάν Online μεταδόσεων από την Περιφέρεια Αττικής.

Φοίβος Δεληβοριάς και Ρένα Μόρφη στην τελευταία συναυλία του «Χριστούγεννα Online»

Η συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά με special guest την Ρένα Μόρφη κλείνει το πλούσιο πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής που φέτος επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο για να βρίσκεται κοντά σε κάθε πολίτη τις ημέρες των γιορτών. Η Περιφέρεια Αττικής συνέβαλε ώστε και σε αυτές τις γιορτές να μη λείψει το φως και η μαγεία των προηγούμενων, έστω και μέσα από το σπίτι. Υλοποίησε ένα πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων Online μεταδόσεων με τη συμμετοχή καλλιτεχνών και εργαζόμενων στο χώρο του Πολιτισμού σε μια μοναδική home edition το οποίο στηρίχτηκε στην πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη σε συνδυασμό με την αγαστή συνεργασία αλλά και τον άψογο συντονισμό της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Ελένης Δουνδουλάκη και του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου αρμόδιου για θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις Χάρη Ρώμα.

Η μεγάλη απήχηση των Online μεταδόσεων από την παραμονή των Χριστουγέννων 24 Δεκεμβρίου που ξεκίνησαν, συνεχίζονται μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου το βράδυ σε ένα μοναδικό home edition πρόγραμμα με την Περιφέρεια Αττικής να έχει επιλέξει παραστάσεις και συναυλίες όπου όλοι μπορούν να παρακολουθήσουν – δωρεάν και χωρίς χωρικούς περιορισμούς – στην επίσημη σελίδα της στο Facebook facebook.com αλλά και στο κανάλι της στο youtube.com.

Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021, στις 21:30

Παρακολουθήστε το διαδικτυακό εορταστικό πρόγραμμα «Χριστούγεννα ONline»

Youtube Κανάλι http://www.youtube.com/perattika

Facebook Σελίδα

https://www.facebook.com/PerifereiaAttikis

Πηγή: culturenow.gr

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας