CT Garden Festival: Το νέο αναπροσαρμοσμένο πρόγραμμα συναυλιών

Το CT Garden Festival, το νέο μουσικό φεστιβάλ της Αθήνας, αναπροσαρμόζει το πρόγραμμά του μετά την εξαγγελία των νέων μέτρων που επιβάλλουν αναστολή συναυλιών για 14 ημέρες στην Αττική

CT Garden Festival: Το νέο αναπροσαρμοσμένο πρόγραμμα συναυλιών

Το CT Garden Festival, το νέο μουσικό φεστιβάλ της Αθήνας, μετά την εξαγγελία των νέων μέτρων που επιβάλλουν αναστολή συναυλιών για 14 ημέρες στην Αττική, αναγκάζεται να αναπροσαρμόσει το πρόγραμμά του.

Η σχετική ανακοίνωση

«Στο CT Garden Festival μένουμε ασφαλείς από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του. Η χωρητικότητα είναι μόνο 480 άτομα σε έναν χώρο που θα μπορούσε να φιλοξενήσει 1300 καθήμενους. Τα τραπέζια έχουν μεγάλες αποστάσεις και το κοινό δεν συνωστίζεται. Όλοι οι χώροι του φεστιβάλ απολυμαίνονται καθημερινά με την μέθοδο Νεφελοψεκασμού – Ψυχρής Εκνέφωσης (Fogging).

Οι τουαλέτες απολυμαίνονται συνεχώς κατά την διάρκεια της συναυλίας. Υπάρχει διαθέσιμο αντισηπτικό σε κάθε τραπέζι. Όποιος δεν διαθέτει μάσκα λίγο πριν μπει στο φεστιβάλ, του παρέχεται δωρεάν καθώς είναι υποχρεωτική. Ωστόσο η οριζόντια απαγόρευση όλων των συναυλιών στην Αττική, μας αναγκάζει να αναπροσαρμόσουμε το πρόγραμμα με συναυλίες που θα γίνουν, μεταθέσεις συναυλιών αλλά δυστυχώς και κάποιες ακυρώσεις. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να μείνει ζωντανή η μουσική και η τέχνη που τόσο έχουμε ανάγκη.

Ευχαριστούμε για την βοήθεια και την κατανόηση..».

Δείτε το νέο πρόγραμμα εδώ