Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Έπεσε η πλατφόρμα στη διαδικτυακή συναυλία του! - Η «αντίδρασή» του

Χαμός έγινε στη live streaming συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου. Να σημειωθεί πως η πλατφόρμα έπεσε, με τους υπεύθυνους να τονίζουν πως υπέστη κακόβουλη επίθεση. Τι λέει ο γνωστός τραγουοποιός

Θανάσης Παπακωνσταντίνου:  Έπεσε η πλατφόρμα στη διαδικτυακή συναυλία του! - Η «αντίδρασή» του

Χαμός έγινε στην πρώτη εγχώρια live streaming συναυλία. H πλατφόρμα έπεσε, το κοινό απογοητεύτηκε, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ζήτησε συγγνώμη και οι υπεύθυνοι της online συναυλίας έκαναν λόγο για κακόβουλη επίθεση.

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε, στις 5 Αυγούστου, ότι θα δώσει μία live streaming συναυλία -λόγω των νέων δεδομένων του κορωνοϊού- με τίτλο «Απροστάτευτος» μέσω της πλατφόρμας estage.gr, έναντι 5 ευρώ.

Το πιστό κοινό του γνωστού τραγουδοποιού έσπευσε να κλείσει εισιτήριο, αλλά το βράδυ της συναυλίας χρειάστηκε να περιμένουν πάνω από δύο ώρες μέχρι να ξεκινήσει η ζωντανή μετάδοση.

Όσοι θεώρησαν ότι θα μπορούσαν να πληρώσουν το αντίτιμο την τελευταία στιγμή και να συνδεθούν στην πλατφόρμα λίγο πριν τη συναυλία, δεν κατάφεραν να μπουν καν στο σύστημα, το οποίο έδειχνε ότι τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν.

Τα μηνύματα διαμαρτυρίας προς τους υπεύθυνους έπεσαν βροχή και η επίσημη απάντηση ήταν πώς η ιστοσελίδα έπεσε θύμα κακόβουλης επίθεσης, γεγονός που οδήγησε στην καθυστέρηση.

Ο ίδιος ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με βιντεοσκοπημένη δήλωση στα social media ζήτησε συγγνώμη από το κοινό για την αναμονή και ενημέρωνε πως η συναυλία θα επαναληφθεί την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, έτσι ώστε να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν τα κατάφεραν.

«Δεν ευθυνόμαστε εμείς για όλο αυτό. Μάς ενημέρωσαν πως η πλατφόρμα έπεσε θύμα κακόβουλης επίθεσης. Αν συμβαίνει όντως αυτό κάποιοι άνθρωποι είναι πολύ απελπισμένοι» δήλωσε χαρακτηριστικά. Καταλήγοντας είπε: «Χίλια συγγνώμη και πάλι» και ανανέωσε το online «ραντεβού» με το κοινό του για το σημερινό βράδυ (6/09).

Πηγή: topontiki