Νέο βίντεο κλιπ για το κλασσικό πλέον No Woman, No Cry! (vid)

Την Τετάρτη (1/7) κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο κλιπ  για το κλασικό τραγούδι του Μπομπ Μάρλεϊ (Bob Marley) "No Woman, No Cry", Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Ρέγκε μουσικής.

Νέο βίντεο κλιπ για το κλασσικό πλέον No Woman, No Cry! (vid)

Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Ρέγκε μουσικής την 1η Ιουλίου, κυκλοφόρησε την Τετάρτη ένα νέο μουσικό βίντεο για το κλασικό τραγούδι του Μπομπ Μάρλεϊ (Bob Marley) "No Woman, No Cry": Μια απεικόνιση του τρόπου με τον οποίο η φτώχεια εξαναγκάζει τις οικογένειες να ζουν χωριστά για να μπορέσουν να καλύψουν βιοτικές ανάγκες.

Το επτάλεπτο βίντεο κλιπ - σε σκηνοθεσία του Kristian Mercado Figueroa - δείχνει μια οικογένεια χωρισμένη σε διαφορετικές χώρες, με μια μητέρα που αγωνίζεται να μεγαλώσει τα παιδιά της μόνη της στην Τζαμάικα και έναν πατέρα που εργάζεται ακούραστα ως οδηγός ταξί στη Νέα Υόρκη για να φροντίσει την οικογένειά του πίσω στην πατρίδα.

Στις 24 Ιουλίου, το άλμπουμ Legend του 1984 θα κυκλοφορήσει ξανά σε περιορισμένη έκδοση, παρουσιάζοντας το πρωτότυπο εξώφυλλο του LP με μια εικόνα του Μάρλεϊ.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια του, όπως το One Love / People Get Ready, Get Up, Stand Up, Is This Love, Jammin, Could You Be Loved και Three Little Birds»

Πηγή: kathimerini.gr