Βραβεία Michelin 2020: Σε ποια εστιατόρια της Αθήνας κατανέμονται τα αστέρια

Ανακοινώθηκαν τα  Βραβεία Michelin 2020. Δείτε ποια εστιατόρια της Αθήνας πήραν αστέρι...

Βραβεία Michelin 2020: Σε ποια εστιατόρια της Αθήνας κατανέμονται τα αστέρια

Μόλις ανακοινώθηκαν τα αστέρια και τα υπόλοιπα βραβεία Michelin για τις Main Cities of Europe 2020. Όπως είχε προαναγγείλει από τον Απρίλιο ο γενικός διευθυντής του κόκκινου γαστρονομικού οδηγού Gwendal Poullennec, συμπαραστεκόμενοι στα εστιατόρια που έχουν τεράστιες δυσκολίες λόγω κορονοϊόυ κατά την περίοδο της επανεκκίνησης «θα είμαστε ευέλικτοι, ευαίσθητοι και ρεαλιστές σεβόμενοι αυτή την προσπάθεια· είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε, να δώσουμε δημοσιότητα στις προσπάθειές σας και να σας ενθαρρύνουμε».

Έτσι το σκηνικό στην Αθήνα παραμένει ουσιαστικά το ίδιο με την «Σπονδή» διάστερη, τα «Βαρούλκο Seaside», «Botrini’s» και «Hytra» με το ένα αστέρι τους και τα «Αθήρι», «Nolan», «Οικείο», «7 Food Sins» να διατηρούν τη διάκριση Bib Gourmand.

Με Michelin Plate προτείνονται και φέτος τα εστιατόρια «GB Roof Garden», «Electra Roof Garden», «2 Mazi», «Cookoovaya», «CTC», «Sushimou», «Vezene», «Άνετον» και «Sense», ενώ για πρώτη φορά προτείνονται τα «Alficon», «Birdman» και «Ergon House».

Εντύπωση κάνει ακόμη μια φορά η απουσία εξαιρετικών εστιατορίων της πρωτεύουσας από τις επιβραβεύσεις του Michelin όπως τα «Tudor Hall», «Aleria» και «Patio». Συγχαρητήρια σε όλους τους βραβευθέντες!

Πηγή: athinorama.gr