Aλλάζουν τα αεροπορικά ταξίδια μετά τον κορονοϊό - Η Emirates καταργεί τις χειραποσκευές (pic)

Ανάμεσα στα μέτρα για την προστασία των επιβατών μετά τον κορονοϊό η Emirates δεν θα επιτρέπει χειραποσκευές στην καμπίνα του αεροπλάνου

Aλλάζουν τα αεροπορικά ταξίδια μετά τον κορονοϊό - Η Emirates καταργεί τις χειραποσκευές (pic)

Η Emirates έχει καθηλώσει τα αεροσκάφη της λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Παράλληλα μελετά την επόμενη μέρα στα αεροπορικά ταξίδια όταν ο ιός θα έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Αυτή περιλαμβάνει νέα μέτρα για την προστασία των επιβατών και του προσωπικού ανάμεσα στα οποία θα είναι οι κενές θέσεις μεταξύ επιβατών ή οικογενειών και η απαγόρευση των χειραποσκευών στις πτήσεις.

«Η Emirates παίρνει μέτρα εκ των προτέρων με κενές θέσεις μεταξύ των μεμονωμένων επιβατών ή οικογενειακών γκρουπ για την τήρηση των πρωτοκόλλων φυσικής απόστασης» δήλωσε η αεροπορική εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι, σύμφωνα με το Bloomberg.

Tα κυριότερα μέτρα

- Όλο το πλήρωμα του αεροσκάφους, οι εργαζόμενοι στις αναχωρήσεις αλλά και το προσωπικό εδάφους που βρίσκονται σε άμεση επαφή με τους επιβάτες θα φορούν πλέον ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό (μάσκες, γάντια, στολές μιας χρήσης πάνω από τις στολές τους).

- Περιοδικά και άλλο έντυπο υλικό ανάγνωσης, δεν θα είναι διαθέσιμα

- Τα είδη μεταφοράς που θα επιτρέπονται στην καμπίνα θα περιορίζονται σε φορητό υπολογιστή, τσάντα, χαρτοφύλακα ή παιδικά είδη.

-Όλα τα αντικείμενα θα τσεκάρονται

-Οι επιβάτες θα φορούν μάσκες και γάντια καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού τους από το check-in μέχρι την αποβίβαση.

Δείτε την ανάρτηση της Emirates στο Τwitter