Γάμος αλά ιταλικά στην εποχή του κορονοϊού -Το φιλί που έγινε viral (pics)

Παρά την έξαρση του κορονοϊού ένα ζευγάρι τόλμησε να παντρευτεί στη Νάπολι. Το φιλί μετά τον γάμο έγινε viral.

Γάμος αλά ιταλικά στην εποχή του κορονοϊού -Το φιλί που έγινε viral (pics)

Ο Ντιέγκο Φερνάντες, 46 ετών, και η Ντέι Σαλγκάδο, 30 ετών, αψήφησαν τον κορονοϊό που θερίζει στην Ιταλία και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε εκκλησία της Νάπολι.

Λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για να μην εξαπλωθεί η επιδημία στην τελετή παρέστησαν μόνοι οι ίδιοι και οι κουμπάροι καθώς οι δημόσιες συγκεντρώσεις έχουν απαγορευτεί.

Βγαίνοντας από την εκκλησία το ζευγάρι αντίκρισε ένα σχεδόν ερημωμένο δρόμο καθώς το υπουργείο Υγείας της χώρας κατέφυγε σε αυστηρότερα μέτρα χθες για να περιορίσει την κυκλοφορία των κατοίκων.

Ο κορονοιός έχει πάρει τη ζωή 4.032 ατόμων στην Ιταλία και ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται εντυπωσιακά μέρα με τη μέρα. Είναι αξιοσημείωτο ότι η Ιταλία ξεπέρασε σε θύματα την Κίνα, όπου πρωτοεμφανίστηκε ο ιός.

Η περιοχή που έχει πληγεί περισσότερο στην Ιταλία είναι η Λομβαρδία. Η κυβέρνηση έστειλε στρατό για να επιβάλει τα μέτρα απομόνωσης ώστε να περιοριστούν τα κρούσματα.

Τα νοσοκομεία έχουν γεμίσει και δεν χωράνε άλλους ασθενείς. Στα νοσοκομεία του Μπέργκαμο τα δωμάτια έχουν κατακλυστεί και πλέον τοποθετούν τους ασθενείς στους διαδρόμους!

Η κατάσταση είναι καλύτερη στη νότια Ιταλία. Ο Φερνάντες και η Σαλγκάδο τόλμησαν να παντρευτούν και μάλιστα να δώσουν και το παραδοσιακό φιλί (πάνω από τις μάσκες).

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας