Τι ακριβώς είναι το «ViRtuality» που έχει ανοίξει στο The Mall Athens;

Από τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Μίλτο Καμπουρίδη, τους δημιουργούς του «Museum of Illusions» και του«World Party Traveller»!

Τι ακριβώς είναι το «ViRtuality» που έχει ανοίξει στο The Mall Athens;

Μέσα στο κυλινδρικό, γυάλινο κτήριο που συναντάς στην είσοδο του The Mall Athens βρίσκεται μια νέα τεχνολογική καινοτομία που σε καλεί να την ανακαλύψεις.

Το «ViRtuality» σου προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες βασισμένες στην εικονική πραγματικότητα. Με το «HURRICANE 360» δεν ζεις απλά μια εικονική αναπαράσταση. Με το επιβλητικό αυτό μηχάνημα, που είναι σχεδιασμένο με φουτουριστική αισθητική, απολαμβάνεις την απόλυτη VR εμπειρία! Γιατί; Διότι δεν χρησιμοποιεί μόνο τη virtual τεχνολογία αλλά παράλληλα σε μεταφέρει στο Allu Fan Park, αφού σου δίνει την αίσθηση ότι είσαι πάνω στο πιο συναρπαστικό roller coaster.

'Οπως λέει και ο τίτλος του, το «HURRICANE 360» σε γυρίζει 360 μοίρες! Έτσι έχεις μια συναρπαστική περιστροφή, τραντάγματα, ήχους και αέρα που σου δίνουν αίσθηση απόλυτης αδρεναλίνης και μια VR εμπειρία χωρίς όρια. Κατασκευασμένο από την εταιρεία DOF Robotics, το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει αποσπάσει αρκετές διακρίσεις και βραβεία.

Μερικά σενάρια από τα οποία μπορείς να διαλέξεις είναι: το «Wall of China» αν θες να διασχίσεις το σινικό τοίχος με ποδήλατο,το «Mission Mars» για μια διαστημική εξερεύνηση, το «Dino» αν είσαι φαν του Jurassic Park και το «Motor Ride» αν είσαι φαν της ταχύτητας και της αδρεναλίνης κλπ. Οι ιστορίες αυτές καλύπτουν όλες τις διαθέσεις και όλες τις ηλικίες.

Πίσω από αυτήν την έξυπνη ιδέα που έχει ήδη εξιτάρει αρκετό κόσμο, κρύβεται ο όμιλος Enthoosia. Ιδρυτές ο Μίλτος Καμπουρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης. Ένα δίδυμο που δεν μας δίνουν για πρώτη φορά κάτι τελείως νέο στην Ελλάδα. Έχουν δημιουργήσει και άλλα 2 μοναδικά πρότζεκτ όπως το «Museum of Illusions» στο Μοναστηράκι και τις ομαδικές εκδρομές «World Party Traveller». Ενώ στο άμεσο μέλλον σχεδιάζουν να λανσάρουν και έναν προσομοιωτή ελεύθερης πτώσης!