Αυτά είναι τα ιδανικά σνακ για το γραφείο

Υγιεινά σνακ για το γραφείο που θα σας κρατήσουν ενεργητικούς και παραγωγικούς.

Αυτά είναι τα ιδανικά σνακ για το γραφείο

Η κατανάλωση ενός θρεπτικού νόστιμου σνακ κατά τη διάρκεια της εργάσιμης μέρας αποτελεί μια δύσκολη επιλογή. Είναι γεγονός ότι η επιλογή του σωστού σνακ βασίζεται στην ανάγκη για ενέργεια και παραγωγικότητα. Κάποιες από τις πολλές προτάσεις που κερδίζουν το στοίχημα της εύκολης μεταφοράς και θρεπτικότητας είναι:

Ξηροί καρποί και αποξηραμένα φρούτα

Οι ξηροί καρποί και τα αποξηραμένα φρούτα δημιουργούν ένα υγιεινό, μη ευπαθές μείγμα σνακ. Αυτός ο συνδυασμός έχει καλή ισορροπία και των τριών μακροθρεπτικών συστατικών, με υγιή λίπη και πρωτεΐνες από ξηρούς καρπούς και υδατάνθρακες από τα αποξηραμένα φρούτα. Επιπλέον, και τα δύο τρόφιμα είναι γεμάτα με φυτικές ίνες που επιφέρουν τον επιθυμητό κορεσμό.

Γκοφρέτες από καστανό ρύζι και αβοκάντο

Οι γκοφρέτες ρυζιού είναι ένα εξαιρετικό σνακ για το γραφείο. Μια γκοφρέτα ρυζιού (19 γραμμάρια) παρέχει 14 γραμμάρια υδατάνθρακες και 4% της ημερήσιας ποσότητας σε φυτικές ίνες για μόνο 60 θερμίδες. Τα αβοκάντο είναι πλούσιο σε υγιή λίπη και φυτικές ίνες. Αρκεί μια επάλειψη από το κρεμώδες φρούτο σε μια γκοφρέτα ρυζιού για ένα ευχάριστο και ικανοποιητικό σνακ.

Μήλα και φυστικοβούτυρο

Οι φέτες μήλου με φυστικοβούτυρο αποτελούν ένα νόστιμο, χορταστικό σνακ. Το φυστικοβούτυρο συνεισφέρει τις απαιτούμενες πρωτεΐνες και υγιή λίπη, ενώ τα μήλα είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και νερό.

Σπιτική γκρανόλα

Η γκρανόλα διατηρείται καλά στο συρτάρι του γραφείου. Απλώς συνδυάστε τη βρώμη, τους ηλιόσπορους, τα αποξηραμένα κράνμπερι και τα κάσιους σε ένα μείγμα το οποίο το απλώνετe σε μια επιφάνεια με λάδι καρύδας και μελιού και το ψήνετε για περίπου 40 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Αυτός ο συνδυασμός είναι υγιεινός, ισορροπημένος και πλούσιος σε σύνθετους υδατάνθρακες, φυτικές ίνες και υγιή λίπη. Επιπλέον, οι διαλυτές φυτικές ίνες της βρώμη μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης και στη βελτίωση της υγείας της καρδιάς.

Ποπ κορν

Όσο παράξενο κι αν φαίνεται, είναι ένα θρεπτικό και χορταστικό σνακ για την εργασία με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και χαμηλό σ ε θερμίδες. Δύο φλιτζάνια (16 γραμμάρια) ποπ κορν παρέχουν 62 θερμίδες, 12 γραμμάρια υδατάνθρακες, 2 γραμμάρια φυτικές ίνες και αρκετές βιταμίνες και μέταλλα. Επιπλέον, περιέχει αντιοξειδωτικά που ονομάζονται πολυφαινόλες και μπορεί να βοηθήσουν στην προστασία από χρόνιες παθήσεις.