Σνακ που σώζουν ζωές!

Φροντίστε την καρδιά σας με σνακ που προστατεύουν την καλή της λειτουργία

Σνακ που σώζουν ζωές!

Η καρδιά είναι μέρος του καρδιαγγειακού συστήματος του σώματος, μαζί με τις φλέβες, τις αρτηρίες και τα τριχοειδή αγγεία. Δουλεύει συνεχώς και δουλεύει σκληρά για να παρέχει στους ιστούς και τα όργανα αίμα πλούσιο σε οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά. Η προστασία της είναι κορυφαία προτεραιότητα. Ευτυχώς, ακολουθώντας μια δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε ειδικά θρεπτικά συστατικά μπορεί να μειώσει δραστικά τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων και να προωθήσει τη βέλτιστη καρδιαγγειακή λειτουργία.

«Τσιμπήστε» λίγη υγεία της καρδιάς εύκολα και γρήγορα στη διάρκεια της ημέρας με:

Παπάγια: Η ζωντανή πορτοκαλί σάρκα της είναι γεμάτη με λυκοπένιο, μια καροτενοειδή φυτική χρωστική ουσία που έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της αθηροσκλήρωσης και στη βελτίωση της ροής του αίματος, καθιστώντας το ένα σημαντικό θρεπτικό συστατικό για την υγεία της καρδιάς.

Σαρδέλες συσκευασμένες σε ελαιόλαδο: Το σνακ με σαρδέλες δίνει στην καρδιά μια μεγάλη δόση υγιεινών λιπών, πρωτεϊνών, βιταμινών, μετάλλων και αντιοξειδωτικών. Οι σαρδέλες είναι μικρά, λιπαρά ψάρια που τυχαίνει να είναι μια από τις πιο πλούσιες πηγές αντιφλεγμονωδών ωμέγα-3 λιπαρών που μπορείτε να φάτε.

Τα οφέλη για την υγεία της καρδιάς από τα ωμέγα-3 λιπαρά είναι απολύτως τεκμηριωμένα και οι μελέτες δείχνουν ότι τα διατροφικά μοτίβα πλούσια σε ωμέγα-3 μπορεί να μειώσουν τον κίνδυνο καρδιακής νόσου και των επιβαρυνιτκών παραγόντων, όπως τα υψηλά επίπεδα τριγλυκεριδίων.