Υγεία - Ο εχθρός μπορεί να βρίσκεται στο ψυγείο σας

Τι υπάρχει στο ψυγείο και υπονομεύει την υγεία και την απώλεια βάρους

Υγεία - Ο εχθρός μπορεί να  βρίσκεται στο ψυγείο σας

Τα χειρότερα τρόφιμα στο ψυγείο

Μπορεί να υπάρχουν μυστικοί παράγοντες στο ψυγείο που κρύβουν κενές θερμίδες, τρανς λιπαρά και πολλά σάκχαρα. Είναι στο χέρι του καθενός να βοηθήσει τον εαυτό του να κάνει πιο υγιεινές επιλογές και μια από αυτές είναι αυτά τα τρόφιμα να βρίσκονται εκτός ψυγείου και κατάψυξης.

Κέτσαπ. Αυτό το φαινομενικά ακίνδυνο μπουκάλι συνήθως δεν έρχεται στο νου κατά την εφαρμογή μιας δίαιτας χαμηλής σε ζάχαρη. Αλλά ίσως η πληροφορία ότι το ένα τέταρτο του είναι γεμάτο με ζάχαρη ( 4 γραμμάρια ανά κουταλιά της σούπας ) μπορεί να αλλάξει την άποψη αυτή. Δοκιμάστε λίγη πικάντικη σπιτική σάλτσα ντομάτας ή μια μαρμελάδα ντομάτας.

Μαγιονέζα. Μια κουταλιά της σούπας έχει 93,8 θερμίδες. Η ίδια ποσότητα μουστάρδας Dijon έχει περίπου 15 θερμίδες, αν και πιθανότατα θα χρησιμοποιούσατε πολύ λιγότερη από αυτήν, οπότε πετάξτε τη μαγιονέζα. Κρατήστε τη μουστάρδα.

Τόνικ. Η κινίνη που δίνει στο αναψυκτικό τη μοναδική του πικρή γεύση γλυκαίνεται με 124 θερμίδες ανά μπουκάλι 350ml, αυτό είναι σχεδόν το ίδιο με την κόλα. Εάν το χρησιμοποιείτε για κοκτέιλ, δοκιμάστε λίγη σόδα και λάιμ λειτουργεί καλά και έχει πολύ λιγότερες θερμίδες.

Κρεμώδης σάλτσα σαλάτας. Συχνά είναι πλούσια σε λίπος. Και όταν είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, είναι συνήθως υψηλή σε ζάχαρη ή αλάτι ή τεχνητά γλυκαντικά, και γεμάτη με συστατικά που δεν μπορείτε να προφέρετε. Είναι εύκολο να ντύσετε τη σαλάτα με παρθένο ελαιόλαδο, θαλασσινό αλάτι και μια πινελιά ξύδι, απλό και νόστιμο.

Αρωματισμένη κρέμα μη γαλακτοκομική. Αν και διαφημίζετε ως μια υγιεινή επιλογή η αλήθεια είναι διαφορετική. Είναι εξαιρετικά επεξεργασμένο προϊόν με ζάχαρη ή τεχνητά γλυκαντικά και τεχνητές γεύσεις. Τα συστατικά μπορεί να περιλαμβάνουν σιρόπι καλαμποκιού, σογιέλαιο, βαμβακέλαιο, καζεϊνικό νάτριο, φωσφορικό δικάλιο, μόνο- και διγλυκερίδια. Απλώς χρησιμοποιήστε γάλα που γνωρίζετε τι περιέχει.