Δεν μπορείτε χωρίς την κρέμα γάλακτος; Σας έχουμε τη λύση
Τα καλύτερα υποκατάστατα για την αγαπημένη κρέμα γάλακτος
Η κρέμα γάλακτος είναι ένα ντελικάτο υλικό νοστιμιάς σε πολλές συνταγές της γαλλικής κουζίνας και όχι μόνο. Είναι ένα συστατικό υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά που παρουσιάζεται σε διάφορα πιάτα γλυκά και αλμυρά. Για όσους επιλέγουν να την αποφύγουν για λόγους υγείας όπως δυσανεξία, αλλεργίες, καρδιοπάθειες ή επειδή είναι vegan ή για οποιοδήποτε προσωπικό λόγο, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εναλλακτικές γαλακτοκομικές και μη.
Γαλακτοκομικά Υποκατάστατα: Υπάρχουν πολλές καλές επιλογές γαλακτοκομικών για την αντικατάσταση της κρέμας γάλακτος, όπως το γιαούρτι, το τυρί cottage. Και οι δυο έχουν χαμηλά λιπαρά, πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας και μπορούν να αντικαταστήσουν μια χαρά την κρέμα γάλακτος στις αλμυρές συνταγές.
Μη γαλακτοκομικές εναλλακτικές: Αυτές οι φιλικές προς τους vegan επιλογές περιλαμβάνουν το γάλα καρύδας, τα κάσιους και τη σόγια. Ειδικά το γάλα καρύδας είναι μια εξαιρετική μη γαλακτοκομική εναλλακτική. Δεν πρέπει να συγχέεται με το νερό καρύδας, το γάλα καρύδας προέρχεται από τη σάρκα της φρεσκοτριμμένης καρύδας. Είναι βασικό συστατικό στις κουζίνες της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Νότιας Αμερικής και της Καραϊβικής και γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στη Βόρεια Αμερική.
Τα κάσιους είναι ξηροί καρποί υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά που μπορούν να εμποτιστούν και να αναμειχθούν με ξύδι, χυμό λεμονιού και αλάτι για μια vegan εκδοχή της κρέμας γάλακτος.
Αν ψάχνετε για ένα υποκατάστατο για την κρέμα που δεν θα διακυβεύσει τη γεύση του αγαπημένου σας πιάτου, η επιλογή από αυτήν τη λίστα είναι ο καλύτερος τρόπος