«Η αυλή» των φανατικών κρεατοφάγων

Γευστική απόλαυση στην «Αυλή» για κρεατοφάγους και όχι μόνο...

«Η αυλή» των φανατικών κρεατοφάγων

Αν θέλεις να κάνεις μια μικρή εξόρμηση στα βόρεια της Αττικής και να συνδυάσεις την απόδραση με το καλό φαγητό, η «ΑΥΛΗ» είναι η τέλεια πρόταση. Ένα εστιατόριο με επίκεντρο το ψητό κρέας σε ένα περιβάλλον προσεγμένο και περιποιημένο που ξεφεύγει από την κλασική απλή ταβέρνα.

Το σέρβις άψογο. Οι σερβιτόροι είναι έμπειροι επαγγελματίες, ευγενικοί και γρήγοροι. Ο περιβάλλων χώρος σε ξεκουράζει, είναι μέσα στο πράσινο. Είναι ιδανικό μέρος για ζεστές καλοκαιρινές βραδιές, όμως και το χειμώνα η αίθουσα είναι μεγάλη και θερμαίνεται ικανοποιητικά.

Τα ορεκτικά και οι σαλάτες νόστιμα και οι μερίδες χορταστικές. Καταπληκτικά τα «στικς» κολοκυθάκια τηγανιτά όπως και το σαγανάκι. Αλλά βέβαια το πιο εντυπωσιακό της «ΑΥΛΗΣ» είναι το κρέας, ψημένο στα κάρβουνα όπως ακριβώς ενδείκνυται: Κοντοσούβλι, κοκορέτσι, πικάνια μοσχάρι σε φέτες, προβατίνα φιλέτο, παϊδάκια αρνίσια είναι τα πιάτα που ξεχωρίζουν για το σωστό τους ψήσιμο. Όσο για τα ποτά, υπάρχει μεγάλος κατάλογος εμφιαλωμένων κρασιών, αλλά και το δικό τους κρασί «χύμα» πίνεται πολύ ευχάριστα.

Γενναιόδωρα και τα κεράσματα μετά το φαγητό, που τα φτιάχνουν εκεί: Μους σοκολάτα, μιλφέιγ, πορτοκαλόπιτα, σε επίπεδο ζαχαροπλαστείου. Θα πληρώσεις όσα πρέπει και όσα περιμένεις. Σίγουρα θα νιώσεις ότι η απόλαυση άξιζε τα λεφτά της.
Και όταν ξαναπάς – γιατί θα ξαναπάς οπωσδήποτε – δε θα ξέρεις τι να διαλέξεις…