Ευρηματικές ατάκες Ιταλών δημάρχων προς τους πολίτες, για να μείνουν στα σπίτια τους!

Δείτε το βίντεο με τις εκκλήσεις διαφόρων δημάρχων στην Ιταλία, οι οποίοι προτρέπουν με δραματικό τόνο τους πολίτες να μη βγαίνουν από τα σπίτια τους, στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης του φονικού κορονοϊού.

Η πλειονότητα των Ιταλών συμμορφώνεται με τις οδηγίες και τα μέτρα προστασίας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που κάνουν του... κεφαλιού τους, αδιαφορώντας για το γενικό καλό.

Το γεγονός αυτό έχει βγάλει από τα... ρούχα τους τούς δημάρχους αρκετών πόλεων ανά την Ιταλία, οι οποίοι με διαδικτυακά μηνύματα -αλλά και αυτοπροσώπως μερικές φορές βγαίνοντας στους δρόμους- προσπαθούν να πείσουν τους συμπολίτες τους να μην εγκαταλείπουν τις οικίες τους.

Στο ίντερνετ κυκλοφορεί ήδη ένα βίντεο το οποίο έχει γίνει εύλογα viral και περιέχει ατάκες από πολλούς δημάρχους προς τους πολίτες, τους οποίους προτρέπουν με ευρηματικό, δραματικό και αρκετές φορές χιουμοριστικό τόνο να μείνουν στο σπίτι.

Διαβάστε μερικές από τις απίστευτες ατάκες τους:

  • Είμαι ο δήμαρχος, δεν θα κάνετε βόλτες στην πόλη μου!
  • Μα που στο διάβολο πάτε, με τα σκυλιά σας, ακράτεια έχουν; Πεθαίνουν άνθρωποι, δεν το καταλαβαίνετε; Είστε ανεύθυνοι και ηλίθιοι, κολοσσιαίοι ηλίθιοι!
  • Δεν μπορείτε να παίζετε πινγκ-πονγκ, πηγαίνετε να παίξετε Playstation! Πρέπει να παραμείνετε σπίτι, πώς αλλιώς να σας το εξηγήσω;
  • Καλείτε όλες αυτές τις κομμώτριες να έρχονται στα σπίτια σας... Γιατί; Ποιος στο διάολο υποτίθεται θα σας δει; Στο τέλος αντί για λακ θα έχετε κορονοϊό στα μαλλιά σας!
  • Ακούω ότι κάποιοι νεαροί θέλουν να κάνουν πάρτι αποφοίτησης... Αν το κάνουν, θα στείλουμε αστυνομία και θα τη στείλουμε με φλογοβόλα!
  • Είδα κάποιον να κάνει τζόκινγκ με τον σκύλο του, ο οποίος ήταν φανερά εξουθενωμένος. Του είπα «Δεν είσαι ο Γουίλ Σμιθ και αυτό δεν είναι το I Am Legend. Πήγαινε σπίτι».
  • Κάνετε ουρές στα βενζινάδικα... Μα τι θα την κάνετε τη βενζίνη αφού θα μείνετε στα σπίτια σας;