Στον εισαγγελέα η 26χρονη που παρέσυρε και σκότωσε τον Βούλγαρο οπαδό στη Θεσσαλονίκη (pics)

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η νεαρή γυναίκα, που κατηγορείται ότι παρέσυρε με το αυτοκίνητό της και σκότωσε τον Βούλγαρο οπαδό στις 5 Ιανουαρίου 2020 στη Θεσσαλονίκη.

Στον εισαγγελέα η 26χρονη που παρέσυρε και σκότωσε τον Βούλγαρο οπαδό στη Θεσσαλονίκη (pics)

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 26χρονη οδηγό δυνάμει Εντάλματος Σύλληψης της Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία με δόλο.

Σημειώνεται ότι το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με το οποίο παρασύρθηκε ο αλλοδαπός, το είχε εκμισθώσει ο 48χρονος άντρας από εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 26χρονης για την δολοφονία Βούλγαρου οπαδού -Διώξεις σε πέντε οπαδούς του ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση συγκεντρώθηκαν στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής έπειτα από καθοδήγηση και πληροφορίες που τους παρείχαν ο 48χρονος και η 26χρονη και ανέμεναν προκειμένου να εκδηλώσουν την επίθεση σε βάρος του Τόσκο Μποζατζίνσκι και των φίλων του.

Ο άτυχος Βούλγαρος είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΟΚ το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας από το τραγικό συμβάν, καθώς ήταν οπαδός της Μπότεφ Πλόβντιβ οι οπαδοί της οποίας διατηρούν φιλικές σχέσεις με τους οπαδούς του Άρη.

Η 26χρονη έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή. Στον εισαγγελέα επανέλαβε όσα υποστήριξε στην αρχική της κατάθεση, ότι δηλαδή πανικοβλήθηκε κι έφυγε από τον τόπο του ατυχήματος και ότι αντιλήφθηκε τι συνέβη όταν είδε το περιστατικό στην τηλεόραση.

Δείτε φωτογραφίες