Ευαγγελάτος: «Θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη για τα 860.000 του ''Μένουμε Σπίτι''»

Ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Ευαγγελάτος απάντησε μέσω του σάιτ newsit.gr για τα 860.000 ευρώ του «Μένουμε Σπίτι»

Ευαγγελάτος: «Θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη για τα 860.000 του ''Μένουμε Σπίτι''»

Ο επικεφαλής της δημοσιογραφικής ομάδας τους newsit.gr, Νίκος Ευαγγελάτος, απάντησε μέσα από δημοσίευμα στο σάιτ που ηγείται για τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες και συνδέουν τον ίδιο με συγκεκριμένο ποσό που πλησιάζει τα 860.000 ευρώ ως ενίσχυση από την κυβέρνηση.

«Εδώ και μέρες το newsit.gr δέχεται για ακόμη μια φορά ''λάσπη''. Ότι δήθεν πήρε για την καμπάνια ''Μένουμε Σπίτι'' το ιλιγγιώδες ποσό των 860.000 ευρώ!

Στα 11 χρόνια της λειτουργίας του το newsit.gr είναι το κορυφαίο ελληνικό ενημερωτικό σάιτ. Με αρκετά πάνω από 1.000.000 μοναδικούς αναγνώστες την ημέρα, χωρίς ούτε μία αγωγή σε βάρος του και πληρώνοντας τους συνεργάτες του ακόμη και στις πιο δύσκολες εποχές χωρίς ούτε μία μέρα καθυστέρηση.

Με αντικειμενικότητα, προβολή όλων των απόψεων και σεβασμό σε θεσμούς και αρχές.

Αυτοί που κατασκεύασαν αλλά και αυτοί που διέσπειραν αυτή τη συκοφαντία των 860.000 ήξεραν καλά το μέγεθος του ψεύδους. Γιατί αν είσαι δημοσιογράφος και αναφέρεις ένα ποσό κατόπιν έρευνας, μπορεί να πέσεις και… λίγο έξω. Αν όμως αναφέρεις ένα ποσό που μπορεί να είναι 2, 3, 4, 5, 6 ή και 7 (!) φορές φουσκωμένο, δεν μπορεί να κάνεις λάθος. Έχεις άλλο στόχο.

Επίσης αν δεν κάνεις ούτε ένα τηλεφώνημα σε αυτούς για τους οποίους γράφεις να τους ρωτήσεις την αλήθεια, είναι γιατί δεν θέλεις την αλήθεια αλλά τη λάσπη. Γι' αυτό μόνη λύση είναι η προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Και επειδή κάποιοι στην απελπισία και το αδιέξοδό τους μπορεί να ισχυριστούν διάφορα… τα ποσά δεν αλλάζουν εκ των υστέρων. Υπάρχουν δεκάδες email με τα αρμόδια διαφημιστικά γραφεία και βέβαια τα τιμολόγια που έχουν εκδοθεί εδώ και εβδομάδες πολύ πριν τα… ρεπορτάζ και αποδεικνύουν την αλήθεια.

Η συνέχεια επί της αιθούσης!».