Σταύρος Βαρθαλίτης: Ο νέος Έλληνας MasterChef που θέλει να γίνει... καναλάρχης (pics,vids)

Ολοκληρώθηκε το MasterChef 4 με τον Σταύρο Βαρθαλίτη να κερδίζει τον τίτλο του νέου Έλληνα MasterChef και μαζί το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Σταύρος Βαρθαλίτης: Ο νέος Έλληνας MasterChef που θέλει να γίνει... καναλάρχης (pics,vids)

Σε έναν τελικό που είχε μαγειρική, μαγειρική, μαγειρική και τίποτε άλλο, δύο αδιαμφισβήτητα ταλαντούχοι μάγειρες διασταύρωσαν τις... κουτάλες τους, μαγείρεψαν επί δύο ημέρες επιδεικνύοντας τη δημιουργικότητά τους αλλά και τις ικανότητές τους στην υλοποίηση τεχνικών, με τον Σταύρο Βαρθαλίτη να κερδίζει κατά κράτος βγάζοντας εκτός τον Σταυρή.

Στη χθεσινή (18/6) δοκιμασία, μάλιστα, ο νέος MasterChef κατάφερε να πάρει το απόλυτο 30, τρία 10άρια δηλαδή από τους κριτές Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά, που τόσο τον είχε αμφισβητήσει από την αρχή.

Η βαθμολογία για την πρώτη δοκιμασία
Σταυρής 21/30
Σταύρος 24/30

Η βαθμολογία για την δεύτερη δοκιμασία
Σταυρής 22/30
Σταύρος 30/30

Η συνολική βαθμολογία
Σταυρής 43
Σταύρος 54


Έρωτας αλήτης Σταύρος Βαρθαλίτης

Ενα παιδί με πολύ πολύ χιούμορ, που έριχνε την μια ατάκα μετά την άλλη, με δικό του στιλ και το στόχο να γίνει... καναλάρχης. Αυτός είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης (εκτός από MasterChef).

Μεγαλωμένος στα Άνω Λιόσια ο Σταύρος Βαρθαλίτης φαίνεται ότι είχε βρει από νωρίς το δρόμο του που σίγουρα περνούσε μέσα από κουζίνες. Ενα γλυκό παιδί, δεν σταμάτησε στο MasterChef να μιλάει για την οικογένειά του αλλά και την γιαγιά του που τον μύησε στη μαγειρική. Δεν σταμάτησε να μιλάει και με τον... φανταστικό του φίλο και γενικά δεν σταμάτησε να μιλάει στο διαγωνισμό!

Ενας μάγειρας με στιλ, με αγάπη για τα φλοράλ πουκάμισα για τα οποία δέχτηκε πάμπολλα πειράγματα αλλά και για τα γυαλιά που δεν έβγαλε από τα μάτια του!

Το στιλ του, μάλιστα, ήταν αυτό που του στοίχισε το τρίτο ναι από τον Σωτήρη Κοντιζά κατά την είσοδό του στοMasterChef όταν μαγείρεψε χτένια φρικασέ, αλλά ο σεφ τον έκοψε.

Η πασαρελίτσα και το χαβανέζικο πουκάμισο

«Έχεις έρθει με ένα στιλ που εμένα δεν δείχνει ώριμο, δεν κάνουμε πασαρελίτσα εδώ πέρα. Εγώ σε πλησίασα και είδα ένα κοντομάνικο που κρέμεται. Και βλέπω το σχεδόν ξυρισμένο στήθος σου και ένα πουκάμισο που έπεφτε πάνω από τις σάλτσες και δεν είναι καν κουμπωμένο. Αυτό δεν καταλαβαίνω. Τι πουλάς; Γιατί μπήκες με τα γυαλιά μέσα; Να τα είχες στην τσέπη σου. Σταύρο από εμένα έχασες από τη συμπεριφορά, από εμένα είναι όχι» του είχε πει, μεταξύ άλλων, ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Η διαφωνία του Κουτσόπουλου με τον Κοντιζά

«Δεν συμφωνώ με τον Σωτήρη. Εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο τι δοκιμάζω στο τέλος. Δηλαδή και στη ροή του παιχνιδιού, αυτό πάμε και κρίνουμε. Δεν ένιωσα ότι μας προσβάλει κάτι» είχε πει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη έδωσαν στον Σταύρο Βαρθαλίτη τα δύο «ναι» που χρειαζόταν για να πάρει την πολυπόθητη ποδιά. Η μαγειρική του συνέπεια, τα πάντα άψογα πιάτα του τον παρουσίασαν ως φοβορί από την αρχή. Και χθες επιβεβαιώθηκε η οποία εκτίμηση και το όποιο spoiler κυκλοφόρησε. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι ο νέος MasterChef με αγάπη για τη μαγειρική και την τηλεόραση. Και μάλλον θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον...

Οι πρώτες δηλώσεις του Σταύρου Βαρθαλίτη μετά τη νίκη στο MasterChef

«Δεν κοιμήθηκα χθες το βράδυ από το άγχος μου. Τελικά δεν χρειάστηκε όνειρο για να κατακτήσω το πραγματικό μου όνειρο», εξομολογήθηκε ο νεαρός σεφ, λίγο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. «Κάτι μου ‘λεγε ότι είχα κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια και στις δύο δοκιμασίες, αλλά το κρατούσα για μένα! Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου, αλλά κρατούσα χαμηλά την… μπάλα, γιατί είχα να κάνω και με τον καλύτερό μου φίλο στο παιχνίδι» έσπευσε να προσθέσει, αναφερόμενος στις δοκιμασίες του τελικού για να συνεχίσει: «Δεν το περίμενα, ήξερα ότι είχα κάνει μία καλή προσπάθεια. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που πήρα από αυτούς τους κριτές αυτή την ονειρική βαθμολογία. Ήταν ο καλύτερος, άριστος τρόπος για να κλείσει αυτός ο τελικός».

Πετρετζίκης: Ο νέος είναι ωραίος

O παλιός, πάντως, Άκης Πετρετζίκης σχολίασε τη νίκη του Σταύρου Βαρθαλίτη απλά και περιεκτικά: Ο νέος είναι ωραίος, έγραψε...

Πηγή: iefimerida