Πειραιάς: Επιχείρηση εξωραϊσμού της Καστέλλας

Οι εργασίες καθαρισμού και εξωραϊσμού σε διάφορα σημεία της πόλης, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών συνεχίσθηκαν στον Πειραιά με την Καστέλλα να μπαίνει στο «στόχαστρο» της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Πειραιάς: Επιχείρηση εξωραϊσμού της Καστέλλας

Συνεργεία του Δήμου βρέθηκαν στην οδό Σκρα, όπου καθάρισαν τον δρόμο, έβαψαν τοιχία, έπλυναν τις σκάλες, περιποιήθηκαν την παιδική χαρά και γενικότερα έκαναν εργασίες εξωραϊσμού της περιοχής.

Ο Δήμαρχος, Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα έργα καθημερινότητας, προχωρώντας σε παρεμβάσεις καθαρισμού σε κάθε γειτονιά του Πειραιά.

«Καθημερινά βρισκόμαστε στον δρόμο, συνομιλούμε με τους δημότες, καταγράφουμε προβλήματα και παρεμβαίνουμε για να κάνουμε την καθημερινότητά τους καλύτερη» ανέφερε.

«Η εικόνα της πόλης είναι αισθητά βελτιωμένη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εφησυχάζουμε ή ότι δεν υπάρχουν ακόμα αρκετά προβλήματα. Σημασία έχει όμως ότι καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια, η οποία θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς, προκειμένου να είναι η πόλη μας ακόμα πιο καθαρή».

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Παναγιώτης Ρέππας σε δήλωσή του, τόνισε ότι η Υπηρεσία Καθαριότητας θα βρεθεί σε όλες τις γειτονιές της πόλης για να διαπιστώσει προβλήματα, προκειμένου να επεμβαίνει με συντονισμένες επιχειρήσεις καθαρισμού.

«Αυτή τη φορά βρισκόμαστε στην Καστέλλα όπου πραγματοποιήσαμε εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού» δήλωσε. «Δέσμευσή μας είναι ότι αυτές οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς σε όλες τις γειτονιές του Πειραιά».

Πηγή: Αθήνα984