Επιδόματα: Πότε δίνονται ενοικίου, διατροφικών και παιδιού

Πότε γίνεται η πληρωμή στους δικαιούχους για τα επιδόματα ενοικίου, των προνοιακών και διατροφικών επιδομάτων και παιδιού.

Επιδόματα: Πότε δίνονται ενοικίου, διατροφικών και παιδιού

Η πληρωμή στους δικαιούχους για τα επιδόματα ενοικίου (στέγασης), για τον Ιούνιο του 2020, γίνεται μετά την έγκριση με υπουργική απόφαση δαπάνης σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, οικονομικού έτους 2020, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της καταβολής, σύμφωνα με την κυα του επιδόματος ενοικίου (στέγασης)

Η πληρωμή μηνός Ιουνίου 2020 στους δικαιούχους (όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση μέχρι και την 31 Μαΐου 2020 και έχει εγκριθεί) του Επιδόματος Ενοικίου Στέγασης θα γίνει την τελευταία εργάσιμη του Ιουνίου 2020 δηλαδή την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020.

Πληρωμή των προνοιακών και διατροφικών επιδομάτων Ιουνίου 2020

Η πληρωμή στους δικαιούχους γίνεται μετά την έγκριση με υπουργική απόφαση δαπάνης σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, οικονομικού έτους 2020, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της καταβολής (δαπάνες χορήγησης προνοιακών παροχών σε χρήμα σε ΑμεΑ).

Η πληρωμή από τον ΟΠΕΚΑ μηνός Ιουνίου 2020 στους δικαιούχους των προνοιακών και διατροφικών επιδομάτων θα γίνει την τελευταία εργάσιμη του Ιουνίου 2020 δηλαδή την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020.

Επίδομα παιδιού 2020- Πότε θα καταβληθεί η τρίτη δόση

Η τρίτη (Γ) διμηνιαία δόση του 2020 αφορά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο και θα καταβληθεί, όπως ορίζει ο νόμος, την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 σε όλους όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση Α21 για το 2020.