Μπέος: Εισέβαλε σε σχολείο μαζί με αστυνομικούς – Τον έδιωξαν κακήν κακώς οι κάτοικοι (vid)

Νέα κόντρα με τους κατοίκους του χωριού Σταγιάτες είχε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. 

Μπέος: Εισέβαλε σε σχολείο μαζί με αστυνομικούς – Τον έδιωξαν κακήν κακώς οι κάτοικοι (vid)

Συνέχεια στην κόντρα του Αχιλλέα Μπέου με τους κατοίκους του χωριού Σταγιάτες δόθηκε σήμερα. Συγκεκριμένα ο δήμαρχος του Βόλου μαζί με τη συνοδεία της αστυνομίας εισέβαλε στο χωριό και στη συνέχεια σε σχολείο προκαλώντας τους κατοίκους της περιοχής.

Όπως ήταν φυσικό υπήρξαν αντιδράσεις με τους κατοίκους να προσπαθούν να τον διώξουν. Ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε: «Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε μια χούφτα μπαχαλάκηδες να επιβάλλουν με το έτσι θέλω τις απόψεις τους. Τέτοιες συμπεριφορές και πρακτικές έχουν ημερομηνία λήξης και η Δημοτική Αρχή κι εγώ θα επιβάλλουμε τη νομιμότητα όχι μόνο στις Σταγιάτες, αλλά και όπου αλλού εκδηλώνονται τέτοια φαινόμενα από ακραία».

Από την πλευρά τους οι κάτοικοι υποστήριξαν με ανάρτηση τους στα social media: «Πριν λίγα λεπτά στο αυτοδιαχειριζόμενο από το χωριό, παλαιό δημοτικό σχολείο Σταγιατών, η δημοτική αρχή με την αστυνομία άλλαξαν τις κλειδαριές αφού προηγουμένως πέταξαν έξω πράγματα-περιουσία των κατοίκων! Οι κάτοικοι του χωριού βρίσκονται μέσα στον χώρο και έξω περιφρουρώντας το «σπίτι» τους. Η παρουσία όλο και περισσότερων ανθρώπων είναι απαραίτητη!»