Στηρίζει τον Τζο Μπάιντεν και όχι τον Τραμπ ο Ρεπουμπλικανός Κόλιν Πάουελ!

Ο Ρεπουμπλικανός πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Κόλιν Πάουελ, ο οποίος είχε οδηγήσει τη χώρα του στον Πόλεμο του Κόλπου το 1991, στήριξε δημόσια τον υποψήφιο πρόεδρο των δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν και όχι τον Ντόναλντ Τραμπ.

Στηρίζει τον Τζο Μπάιντεν και όχι τον Τραμπ ο Ρεπουμπλικανός Κόλιν Πάουελ!

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και πρώην επικεφαλής των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων Κόλιν Πάουελ πρόσφερε σήμερα την υποστήριξή του στον Τζο Μπάιντεν, τον Δημοκρατικό πρώην αντιπρόεδρο της χώρας, και έγινε έτσι ο πρώτος σημαντικός Ρεπουμπλικανός που στηρίζει δημοσίως τον αντίπαλο του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου.

Ο Πάουελ, ο οποίος οδήγησε τον αμερικανικό στρατό στον Πόλεμο του Κόλπου, το 1991, υπό τον εκλιπόντα τότε πρόεδρο Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο, και στη συνέχεια διορίστηκε υπουργός Εξωτερικών υπό τον πρόεδρο Τζορτζ Μπους τον νεότερο, δήλωσε ότι ο Τραμπ είναι «αναποτελεσματικός» και ότι από τότε που ανέλαβε την προεδρία έχει γίνει χειρότερος.

«Δεν μπορώ με κανέναν τρόπο να στηρίξω αυτή την χρονιά τον πρόεδρο Τραμπ», είπε σε συνέντευξή του στο CNN ο Πάουελ, ο οποίος δεν τον ψήφισε το 2016.

Ερωτηθείς αν θα ψηφίσει τον Μπάιντεν, ο Πάουελ απάντησε: «Θα τον ψηφίσω».

naftemporiki.gr