Λεωφόρος Ποσειδώνος: Τοποθετήθηκε η πεζογέφυρα, άνοιξε η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα (pics)

Νωρίτερα απ' ό,τι είχε υπολογιστεί ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση πεζογέφυρας πάνω στους πυλώνες στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στον Άλιμο και πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα διεξάγεται κανονικά. Δείτε φωτογραφίες.

Λεωφόρος Ποσειδώνος: Τοποθετήθηκε η πεζογέφυρα, άνοιξε η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα (pics)

Ολοκληρώθηκε νωρίτερα απ' ό,τι είχε υπολογιστεί η τοποθέτηση πεζογέφυρας πάνω στους πυλώνες στη Λ. Ποσειδώνος στον Άλιμο και πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας διεξάγεται κανονικά.

Οι εργασίες για την πεζογέφυρα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί και ο μεταλλικός φορέας τοποθετήθηκε πάνω στα δύο βάθρα λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι.

Τρεις μεγάλοι γερανοί, αλλά και μικρότεροι -για την υποβοήθηση των αντίβαρων- και δεκάδες φορτηγά πήραν μέρος στην τεράστια επιχείρηση της τοποθέτησης της πεζογέφυρας πάνω στα βάθρα.

Δείτε φωτογραφίες από την πεζογέφυρα:

Ενώ ο αρχικός σχεδιασμός ανέφερε πως η παραλιακή λεωφόρος θα παραμείνει κλειστή έως και απόψε το βράδυ, οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και έτσι επιτρέπεται ξανά η διέλευση πεζών και οχημάτων.

Σύμφωνα με το alimosonline.gr, το ρεύμα προς Γλυφάδα ήταν το πρώτο που άνοιξε και πλέον επιτρέπεται η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα, ενώ άρχισε και η λειτουργία του τραμ.

Παρόντες ήταν κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αττικής, Δήμητρα Νάνου.

naftemporiki.gr