Γεωργίου κατά Μπογδάνου - Τι είπε και γιατί κάνει αγωγή ο βουλευτής - Η θέση Χατζηνικολάου, Real FM

Η ατάκα του Γιώργου Γεωργίου για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο - «Παραδειγματική αγωγή», προανήγγειλε ο βουλευτής - Καταδίκη από τον Νίκο Χατζηνικολάου: «Ο όμιλος Real θεωρεί απαράδεκτες και προσβλητικές τις δηλώσεις του δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργίου».

Γεωργίου κατά Μπογδάνου - Τι είπε και γιατί κάνει αγωγή ο βουλευτής - Η θέση Χατζηνικολάου, Real FM

Μια ατάκα του Γιώργου Γεωργίου για τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Μπογδάνο, προκάλεσε την αντίδραση του τελευταίου. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μάλιστα προανήγγειλε «παραδειγματική αγωγή» ενώ έκανε και λόγο για «ρητή καταδίκη από τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον όμιλο Real».

«Μιλάμε για «νούμερο» που αυτοτραυματίστηκε με δύο γροθιές, επικαλούμενος ότι δέχτηκε επίθεση, για να μην τον διώξουν απ' τον ΣΚΑΪ», είπε μεταξύ άλλων στην στην εκπομπή του στον Real FM, o Γιώργος Γεωργίου.

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με 6.000 ευρώ

Απάντηση Μπογδάνου

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ήρθε μέσω Twitter. Ο βουλευτής έγραψε: «Ένας άρρωστος νους είπε πως το 12 αυτοτραυματίστηκα επίτηδες. Αδιαφορώ αν θα απολυθεί. Μονόδρομος εδώ είναι μια ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ αγωγή. Εκτιμώ τη ρητή καταδίκη των «απαράδεκτων, ψευδών και προσβλητικών ισχυρισμών» απ´τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον όμιλο Real».

Ενεργοποιείται η σιδηροδρομική γραμμή Κόρινθος-Ναύπλιο-Τρίπολη-Καλαμάτα

Ακολούθησε λίγο αργότερα ανακοίνωση του Real Group

«Ο όμιλος Real διαφωνεί και θεωρεί απαράδεκτες και προσβλητικές τις δηλώσεις του δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργίου εναντίον του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, με τις οποίες ισχυρίστηκε ότι ο Βουλευτής Α Αθήνας της ΝΔ το 2012 αυτοτραυματίστηκε εσκεμμένα και δεν δέχθηκε επίθεση.
Οι μαρτυρίες αυτοπτών και αστυνομικών που επενέβησαν για να γλιτώσουν τον κο Μπογδάνο από τα χειρότερα το βράδυ της 9/5/2012, οι παραδοχές του αναρχικού χώρου σχετικά με το περιστατικό στη σελίδα indymedia, το ρεπορτάζ, όπως και οι διαγνώσεις του νοσοκομείου ΚΑΤ όπου είχε διακομιστεί, καθιστούν εκ των πραγμάτων αδιανόητη την ούτως ή άλλως αστήρικτη άποψη που ο κος Γεωργίου εξέφρασε στον αέρα της εκπομπής του.
Σε επικοινωνία του με τον όμιλο Real, ο κος Μπογδάνος δηλωσε πως θα ακολουθήσει τη νομική οδό εναντίον του Γ.Γεωργίου. Από την πλευρά μας, εκφράζουμε τη λύπη μας για τους ψευδείς ισχυρισμούς που ατυχώς και αντιδεοντολογικά ακούστηκαν από την συχνότητά μας».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας