Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αυτή είναι η ηλικία της - Την αποκάλυψε η Φίνος Φιλμ (vid)

Με αφορμή τα γενέθλια της Ζωζώς Σαπουντζάκη, η Φίνος Φιλμ ανάρτησε ένα βίντεο αφιερωμένο στη «βασίλισσα της νύχτας» και αποκάλυψε την ηλικία της.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αυτή είναι η ηλικία της - Την αποκάλυψε η Φίνος Φιλμ (vid)

Όλα αυτά τα χρόνια υπήρχε ένα μυστήριο γύρω από την ηλικία της αγέραστης ηθοποιού και όλοι που τη θυμόνταν από τότε που ήταν παιδιά απορούσαν πόσων χρόνων είναι.

Η σταρ της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου Ζωζώ Σαπουντζάκη γιόρτασε τα γενέθλιά της και η Φίνος Φιλμ, η εταιρεία που υπέγραψε τις παραγωγές των μεγαλύτερων επιτυχιών του ελληνικού κινηματογράφου, άθελά της αποκάλυψε το... μυστικό της.

Συγκεκριμένα, ανήμερα (27/5) των γενεθλίων της «βασίλισσας της νύχτας» σε ανάρτηση στο instagram, η ελληνική κινηματογραφική εταιρεία αναφέρει με γιορτινή διάθεση:

«Το φαινόμενο ''Ζωζώ'' κλείνει σήμερα τα 87 έτη και εμείς υποκλινόμαστε στην αγάπη της για ζωή. Χρόνια πολλά, Ζωζώ μας!».

Το «μυστήριο» γύρω από την ηλικία της

Σε συνέντευξή της στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων με αφορμή την παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Όταν όμως λες μεγάλωσα ή κουράστηκα τελείωσες… Εγώ ποτέ δεν είπα τίποτε. Αν με ρωτήσετε δεν ξέρω πόσων χρονών είμαι. Δεν ξέρω τι λένε, δεν μ΄ ενδιαφέρει. Εγώ βγάζω αυτό που έχω μέσα μου.

Κι όσον αφορά το ερώτημά σας φυσικά συνεχίζω και γυμνάζομαι. Επίσης αγαπώ τη θάλασσα η οποία με αναζωογονεί. Ο αέρας, το οξυγόνο μου κάνουν πολύ καλό».