Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Αυτό είναι το σκίτσο της γυναίκας που εξετάζει η ΕΛΑΣ (vid-pic)

Ύστερα από περιγραφές της άτυχης 34χρονης προς τους αστυνομικούς, αποκαλύφθηκε το σκίτσο της γυναίκας που αναζητεί η ΕΛΑΣ για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Αυτό είναι το σκίτσο της γυναίκας που εξετάζει η ΕΛΑΣ (vid-pic)

Ολοένα και πιο κοντά έρχεται η αστυνομία στη μαυροφορεμένη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της όμορφης Ιωάννας στην Καλλιθέα.

Από τις περιγραφές της κοπέλας προς τους αστυνομικούς προκύπτει η σχηματοποίηση της γυναίκας με το βιτριόλι, αποκαλύπτοντας το σκίτσο της δράστριας. Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ, το σκίτσο παραπέμπει σε άτομο του περιβάλλοντος της άτυχης κοπέλας και ίσως πολύ σύντομα να υπάρχουν νέα για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, πρόκειται για μια γυναίκα μετρίου αναστήματος με ύψος κοντά στο 1,68. Το χρώμα των μαλλιών της είναι μελί και το μήκος φτάνει μέχρι τον ώμο. Όπως φαίνεται από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φορά ζακέτα μέχρι το γόνατο, αθλητικά παπούτσια, ενώ έχει και σακίδιο στην πλάτη. Φορά όμως και κασκέτο, ενώ χαρακτηρίζεται αθλητικός τύπος, αδύνατη και κινείται πολύ κοντά στον τόπο της επίθεσης και τη δεδομένη χρονική στιγμή που έγινε.

Αυτή τη στιγμή η μορφή της γυναίκας αναλύεται καρέ-καρέ, ενώ όπως φαίνεται η εικόνα της δεν είναι άγνωστη στους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι μοιάζει με άτομο από το περιβάλλον της Ιωάννας.

Το σίγουρο είναι ότι όσο και αν προσπάθησε δεν απέφυγε τελικά μια συγκεκριμένη κάμερα που την έχει καταγράψει. Όταν τελειώσει η επεξεργασία της εικόνας θα γίνει η ταυτοποίηση και το πρόσωπο που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα θα είναι στα χέρια της αστυνομίας.

Όπως φαίνεται ο κλοιός σφίγγει για τη μαυροντυμένη γυναίκα και κατά πάσα πιθανότητα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι η γυναίκα που υποψιάστηκαν οι αρχές από την πρώτη στιγμή.

Πηγή: ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ