Ξέρουν έναν από τους δράστες της επίθεσης κατά του Μπουτάρη - Θέμα ωρών η σύλληψή του

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. τα βίντεο και οι φωτογραφίες - Πήγε στο Ιπποκράτειο τη νύχτα ένας από τους δράστες.

Ξέρουν έναν από τους δράστες της επίθεσης κατά του Μπουτάρη - Θέμα ωρών η σύλληψή του

«Οι τραμπούκοι- ακροδεξιοί θα έλθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους», υπογραμμίζει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, σε δήλωσή του που ανέβασε στο Twitter, για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Ο κ. Τόσκας σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, μετά το εξιτήριο από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, διαβεβαίωσε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης πως η αστυνομία θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να οδηγηθούν οι δράστες στη δικαιοσύνη.

Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν πως η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται κοντά στη σύλληψη ενός εκ των δραστών, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί.

Την ίδια τύχη αναμένεται να έχουν σύντομα και οι υπόλοιπους με τις φωτογραφίες και τα βίντεο της επίθεσης να βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο μικροσκόπιο των αξιωματικών που χειρίζονται την υπόθεση.

«Είδε τους αστυνομικούς και έφυγε»

Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε κάποια σύλληψη ακόμα. Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι το βράδυ του Σαββάτου στο Ιπποκράτειο, εκτός από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, πήγε και ο νεαρός που έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου του Γιάννη Μπουτάρη προκειμένου να υποβληθεί σε ράμματα στο χέρι.

Ωστόσο, όταν είδε την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και την αστυνομία που ήταν έξω από το νοσοκομείο, έφυγε.