Ο Αντιδήμαρχος Περάματος καλεί τον κόσμο στην αιμοδοσία του Δήμου

Κάλεσμα σε όλους αθλητικούς, πολιτιστικούς συλλόγους απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος Περάματος, Θεόδωρος Τερζής για συμμετοχή στην αιμοδοσία του Δήμου.

Ο Αντιδήμαρχος Περάματος καλεί τον κόσμο στην αιμοδοσία του Δήμου

Ο Αντιδήμαρχος Περάματος, Θεόδωρος Τερζής, απηύθυνε έκκληση για μαζική προσέλευση και συμμετοχή στην αιμοδοσία του δήμου, που γίνεται με πρωτοβουλία του δημάρχου, Γιάννη Λαγουδάκη.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαΐου στο Β ΚΑΠΗ Περάματος, Λεωφόρος Ειρήνης 36 και ώρα 11:00 με 15:00.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Καλώ όλους τους αθλητικούς, πολιτιστικούς συλλόγους να συμμετέχουν στην αιμοδοσία του δήμου Περάματος που γίνεται με πρωτοβουλία του δημάρχου μας Γιάννη Λαγουδάκη.

Η επιδημία του ιού COVID 19, πού βρίσκεται σε εξέλιξη και στη χώρα μας, προκαλεί μείωση στην προέλευση των αιμοδοτών, λόγω της επιφυλακτικότητας τους να αιμοδοτήσουν μέσα στο νοσοκομειακό περιβάλλον.

Η μείωση της προσέλευσης προκαλεί με τη σειρά της μείωση των αποθεμάτων αίματος, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των ασθενών.

Απευθύνω έκκληση σε όλους τους αθλητικούς φορείς, στους πολιτιστικούς συλλόγους, να παρακινήσουν και άλλους συνδημότες μας με ανακοίνωσή τους να προσέλθουν στην κοντινότερη αιμοδοσία και να προσφέρουν αίμα που συνιστά το πολυτιμότερο αγαθό σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Η προσφορά στο συνάνθρωπό έχει πλέον και Εθνική σημασία. Για να μην φτάσουμε μαζί με θύματα του κορονοιου να θρηνήσουμε και θύματα ανθρώπων όλων των ηλικιών από την έλλειψη αίματος, για αυτό σας καλούμε να δώσουμε Ελπίδα στο συνάνθρωπό μας να μην αφήσουμε τον COVID 19 να νικήσει, την Τετάρτη 20 Μαΐου στο Β ΚΑΠΗ Περάματος Λεωφόρος Ειρήνης 36 και ώρα 11:00 με 15:00.
Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2132037289_2132037226 ώστε να συμμετέχετε στην μεγάλη αυτή προσπάθεια.

Με εκτίμηση,
Αντιδήμαρχος Περάματος

Τερζής Β Θεόδωρος»