ΕΥΔΑΠ: Διακοπή νερού σε Αθήνα, Αγία Βαρβάρα, Άγιο Δημήτριο, Ζεφύρι, Ζωγράφου, Μάνδρα, Μαρούσι

Ενημέρωση της ΕΥΔΑΠ για διακοπή νερού σε Αθήνα, Αγία Βαρβάρα, Άγιο Δημήτριο, Ζεφύρι, Ζωγράφου, Μάνδρα, Μαρούσι, σήμερα, Κυριακή 17 Μαΐου (17/5).

ΕΥΔΑΠ: Διακοπή νερού σε Αθήνα, Αγία Βαρβάρα, Άγιο Δημήτριο, Ζεφύρι, Ζωγράφου, Μάνδρα, Μαρούσι

Διακοπή νερού έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Κυριακή 17 Μαΐου (17/5), σύμφωνα με την ΕΥΔΑΠ, σε συγκεκριμένα σημεία στην Αττική.

Η ΕΥΔΑΠ ενημερώνει ότι θα διακοπεί η παροχή ύδρευσης σε συγκεκριμένες οδούς σε Αθήνα, Αγία Βαρβάρα, Άγιο Δημήτριο, Ζεφύρι, Ζωγράφου, Μάνδρα, Μαρούσι.

Μάλιστα, όπως αναφέρει: «Εκτιμώμενος χρόνος επαναφοράς υδροδότησης στις 15:00, εκτός απροόπτου».

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή 17 Μαΐου

Αναλυτικά οι οδοί και οι περιοχές, στις οποίες θα έχουμε διακοπή νερού:

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ρεύματος σε Αθήνα, Περαιά, Δάφνη, Γλυφάδα, Μεταμόρφωση, Βούλα

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
(ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ, ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ) Δεληγιάννη και Πύργου.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
(ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ) Πεισίστρατου και Μάρκου Μπότσαρη.

ΑΘΗΝΑ
(ΑΘΗΝΑ, ΠΟΛΥΓΩΝΟ, ΚΥΨΕΛΗ) Νεοχωρίου και Μακροχωρίου.

ΖΕΦΥΡΙ
(ΖΕΦΥΡΙ, ΖΕΦΥΡΙ) Γορτυνίας 10.

ΖΩΓΡΑΦΟΣ
(ΙΛΙΣΙΑ, ΖΩΓΡΑΦΟΣ) Ιλισίων και Σεβαστείας.

ΜΑΝΔΡΑ
(ΜΑΝΔΡΑ, ΜΑΝΔΡΑ) Ανώνυμος και Παλαιά Ε.Ο. Αθηνών Θηβών, Θέση Τρύπιο Λιθάρι 5.

ΜΑΡΟΥΣΙ
(ΜΑΡΟΥΣΙ, ΜΑΡΟΥΣΙ) Σισμανογλείου και Δελβίνου.

Νέο μέλος στο Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ

Στο μεταξύ, ο Χρήστος Καραπλής είναι το νέο μέλος στο Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ, στη θέση του ανακληθέντος μέλους του συμβουλίου Αλέξανδρου Πουλιάση. Ο κ. Καραπλής εξελέγη και στην Επιτροπή Ελέγχου της εταιρείας.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση

"Η ΕΥΔΑΠ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι την 15η Μαΐου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ. έλαβε χώρα και συνεδρίασε έγκυρα η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας στην έδρα της Εταιρείας στο Γαλάτσι, Ωρωπού 156, Αίθουσα Περιβαλλοντικού Προγράμματος, στην οποία παρευρέθηκαν είτε με φυσική παρουσία είτε εξ αποστάσεως σε πραγματικό χρόνο με τη χρήση οπτικοακουστικών ηλεκτρονικών μέσων 160 Μέτοχοι, κάτοχοι 82.259.296 μετοχών, εκπροσωπώντας το 77,24 % του μετοχικού κεφαλαίου και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης που περιλαμβάνονται στην Πρόσκληση που δημοσιεύθηκε νομίμως την 24η Απριλίου 2020:

Επί του πρώτου θέματος, οι Μέτοχοι της πλειοψηφίας "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε." και "ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Α.Ε." εξέλεξαν σύμφωνα με το άρθρο 11 παρ. 2γ και 7 του Καταστατικού της Εταιρείας τον κ. Χρήστο Καραπλή, ως Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. κατόπιν πρότασης του Υπουργού Οικονομικών στο Μέτοχο της πλειοψηφίας "Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε." σύμφωνα με το εδαφ. β’ της παρ. 4 του άρθρου 197 του Ν. 4389/2016, σε αντικατάσταση του ανακληθέντος Μέλους κ. Αλέξανδρου Πουλιάση και για το υπόλοιπο της θητείας αυτού, ήτοι έως 28.06.2024, παρατεινόμενη αυτοδικαίως μέχρι την εκλογή νέων Μελών από την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. που θα συνέλθει σύμφωνα με το Νόμο έως την δέκατη (10η) ημερολογιακή ημέρα του ένατου (09ου) μήνα του έτους 2024 και τη λήψη της σχετικής απόφασης.

Επί του δεύτερου θέματος, η Γενική Συνέλευση, αφού διαπίστωσε ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις του άρθρου 44 του Ν. 4449/2017, ενέκρινε κατά πλειοψηφία την εκλογή του κ. Χρήστου Καραπλή ως Μέλους της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας με θητεία ανάλογη της θητείας του ως Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ Α.Ε.

Κατόπιν των ανωτέρω η Επιτροπή Ελέγχου της Εταιρείας έχει την ακόλουθη σύνθεση:

1. Αικατερίνη Μπερίτση, Πρόεδρος Επιτροπής Ελέγχου, Ανεξάρτητο Μέλος Δ.Σ.
2. Μιχαήλ Σταυρουλάκης, Μέλος Επιτροπής Ελέγχου, Ανεξάρτητο Μέλος Δ.Σ.
3. Χρήστος Καραπλής, Μέλος Επιτροπής Ελέγχου, Μέλος Δ.Σ. "