Tραμπούκοι επιτέθηκαν βίαια στον Μπουτάρη (vid)

Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης δέχθηκε επίθεση από Πόντιους που βρίσκονταν στον Λευκό Πύργο για τις εκδηλώσεις της γενοκτονίας των Ποντίων. 

Tραμπούκοι  επιτέθηκαν βίαια στον Μπουτάρη (vid)

Ο κ. Μπουτάρης είχε αποφασίσει να διεξαχθεί το Thessaloniki Pride στην πόλη του, γεγονός που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις στις τάξεις των Ποντίων που του είχαν ζητήσει να ακυρώσει την εκδήλωση.

Ο δήμαρχος δεν τους άκουσε και σαν να μην έφτανε αυτό βρέθηκε στο επίκεντρο των εκδηλώσεών τους, προκαλώντας την οργή τους. Μόλις έγινε αντιληπτός δέχθηκε επίθεση στο αυτοκίνητό του και όταν βγήκε έξω κάποιοι τον έριξαν κάτω, τον χτύπησαν και του πετούσαν ότι έβρισκαν μπροστά τους.

Η κ. Καλυψώ Γούλα η οποία συνόδευε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, σε δηλώσεις της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο έκανε λόγο για ανθρώπους που προσπαθούσαν να κάνουν κακό στον δήμαρχο, ακόμα και την ώρα που εκείνος είχε πέσει στο έδαφος: «Ο Γιάννης Μπουτάρης έπεσε κάτω από τα χτυπήματα και συνέχισαν να τον κλωτσάνε. Είχαν πρόθεση να του κάνουν κακό και φαινόταν, γιατί τον χτυπούσαν και στο κεφάλι. Χτύπησαν και εμένα και τους αστυνομικούς που τον προστάτευαν. Και όταν φτάσαμε στο αυτοκίνητο, κλωτσούσαν την πόρτα, ενώ προσπάθησαν να σπάσουν το τζάμι».

Όπως θα δείτε και στα βίντεο του seleo.gr και του life-events.gr, ο δήμαρχος δέχθηκε επίθεση ακόμα και με... μπλούζες που χτυπούσαν το πρόσωπό του!