Δίκη Τοπαλούδη: Η τελευταία ανάρτηση της εισαγγελέως

Μετά από τις έντονες αντιδράσεις για την καταγγελτική αγόρευση την Τετάρτη (13/5), η εισαγγελέας στη δίκη για τη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη, κατέβασε το προφίλ της στο Facebook

Δίκη Τοπαλούδη: Η τελευταία ανάρτηση της εισαγγελέως

Ύστερα από την καταγγελτική αγόρευση την Τετάρτη (13/5) έναντι των κατηγορουμένων, η εισαγγελέας στη δίκη για τη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη, κατέβασε το προφίλ της στο Facebook. Παρόλα αυτά, έχει διασωθεί η τελευταία της ανάρτηση με την οποία ευχαρίστησε την οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη, για το γεγονός πως της προσέφεραν λουλούδια.

Η ίδια έγραψε τα εξής: «Το ωραιότερο και πολυτιμότερο δώρο της ζωής μου. Κυρία Κούλα σας ευχαριστώ». Την Πέμπτη (14/5) όμως, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) Δημήτρης Βερβεσός μίλησε στον Realfm 97,8. Εκεί εξέφρασε την αντίδραση του, για ότι είπε χθες η εισαγγελέας αναφορικά με τους δικηγόρους, κατά την αγόρευση της στην έδρα.

Ο ίδιος τόνισε πως: «Έχουν ειπωθεί πράγματα για τους δικηγόρους γενικά. Ότι από την ώρα που μπαίνουν οι δικηγόροι στην υπόθεση αρχίζουν τα ψέματα, ότι φτιάχνουν σενάρια για να συσκοτίσουν την αλήθεια, ότι δεν είναι συλλειτουργοί της Δικαιοσύνης. Είναι σαν να λέει η κυρία Εισαγγελέας ότι κάθε φορά ένας δικηγόρος που αναλαμβάνει έναν κατηγορούμενο πρέπει να βγαίνει να λέει ότι είναι ένοχος, εάν δεν το λέει αυτό δεν λειτουργεί υπέρ της αληθείας».

«Δεν μπορώ να αφήσω να πέσει στο κενό ότι έρχεται μία Εισαγγελέας από την έδρα και λέει συνολικά ότι οι δικηγόροι πάντα λένε ψέματα και συσκοτίζουν την αλήθεια. Αυτό είναι απαράδεκτο... Δεν μπορεί να λέει ο κάθε Εισαγγελέας για τους δικηγόρους συλλήβδην αυτά τα πράγματα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (13/5) η εισαγγελέας είχε αναφέρει ότι «δεν είχα την τιμή να γνωρίσω την Ελένη, όμως θα είναι εφεξής κομμάτι της ζωής μου. Μη φανταστείτε ότι η δίκη τελειώνει και εμείς βγάζουμε από πάνω μας τα πάντα, όπως έκαναν αυτοί οι δυο τύποι».

Παράλληλα, ανέφερε πως «η Ελένη αντιστάθηκε με απίστευτο σθένος στο σπίτι του τρόμου. Αν μπορώ να σας απαλύνω το πόνο, θα σας πω ότι είναι ένα κορίτσι σύμβολο γιατί με πικρία βλέπω ότι το 2020 η γυναίκα αντιμετωπίζεται σαν ένα τίποτα σε πολλές περιπτώσεις. Αντιστάθηκε σε αυτά τα άθλια υποκείμενα με ηρωισμό που ούτε άντρας δεν το κάνει».

Πηγή:iefimerida