Ανοίγουν το Σαββατοκύριακο οι οργανωμένες παραλίες - Ελεύθερη μετακίνηση στα νησιά από 25 Μαΐου

Ανοίγουν οι οργανωμένες παραλίες και ελεύθερη μετακίνηση προς τα νησιά 

Ανοίγουν το Σαββατοκύριακο οι οργανωμένες παραλίες - Ελεύθερη μετακίνηση στα νησιά από 25 Μαΐου

Σύμφωνα με πληροφορίες το Σαββατοκύριακο θα ανοίξουν οι οργανωμένες παραλίες και θα μπορούν οι πολίτες να τις επισκέπτονται χωρίς κανένα πρόβλημα. Ενώ παράλληλα από 25 Μαΐου θα είναι επιτρεπτές όλες οι μετακινήσεις στα νησιά.

Καίρος: Καύσωνα βλέπει η ΕΜΥ το Σαββατοκύριακο - Πρόγνωση έως τη Δευτέρα

Ανοίγουν το Σαββατοκύριακο οι οργανωμένες παραλίες

Η κυβέρνηση σε συζητήσεις με την επιτροπή ειδικών επιστημόνων θα έχει έτοιμο το σχέδιο για το άνοιγμα των παραλιών από αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω του καύσωνα που έρχεται. Το μεσημέρι θα γίνει ενημέρωση στους Δημάρχους των περιοχών που υπάρχουν οργανωμένες παραλίες. Ο λόγος που θα ανοίξουν για το κοινό οι παραλίες είναι για να αποφευχθούν οι πολλές μάζες κόσμου όπως παρατηρήθηκε τις προηγούμενες μέρες στις ελεύθερες παραλίες.

Tριήμερο Αγίου Πνεύματος: Πότε «πέφτει» και τι ισχύει για ξενοδοχεία, μετακινήσεις, νησιά

Ελεύθερη μετακίνηση στα νησιά από 25 Μαΐου

Από 18 Μαΐου όπως είναι ήδη γνωστό οι πολίτες θα μπορούν να μετακινούνται από νομό σε νομό και να πηγαίνουν ακόμα και στην Κρήτη, μιας και είναι το πρώτο νησί που θα μπορεί να μετακινηθεί κάποιος χωρίς περιορισμούς. Μόλις μετά από μια εβδομάδα δηλαδή στις 25 Μαΐου όλοι οι πολίτες θα μπορούν να μετακινηθούν και στα υπόλοιπα νησιά της Ελλάδας χωρίς κανέναν περιορισμό

ΠΗΓΗ: Οδηγός του Πολίτη