Ομολόγησε Τούρκος ποδοσφαιριστής: «Έβαλα μαξιλάρι στο κεφάλι του γιου μου. Πίεσα για 15 λεπτά...»

Παραδόθηκε στην αστυνομία Τούρκος ποδοσφαιριστής, ο οποίος ομολόγησε: «Ο μοναδικός λόγος που σκότωσα τον γιο μου ήταν ότι δεν τον ήθελα. Δεν έχω κανένα ψυχολογικό πρόβλημα»

Ομολόγησε Τούρκος ποδοσφαιριστής: «Έβαλα μαξιλάρι στο κεφάλι του γιου μου. Πίεσα για 15 λεπτά...»

Σοκάρει η ομολογία του Τούρκου Τζεβχέρ Τοκτάς, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε των πεντάχρονο γιο του, ο οποίος αρχικά θεωρήθηκε ότι είχε νοσήσει από τον κορονοϊό. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή της Μπούρσα Γιλντιρίμ Σπορ, ομάδα πέμπτης κατηγορίας.

ΜΕΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Η πρόοδος σε Μανιάτικα, Πειραιά, Δημοτικό θέατρο - Τι γίνεται με το τραμ

Ο γιος του Τοκτάς εισήχθη σε κλινική της Προύσας στις 23 Απριλίου με συμπτώματα κορονοϊού και δύο ώρες αργότερα πέθανε στη ΜΕΘ. Έντεκα ημέρες αργότερα, ο Τζεβχέρ Τοκτάς ομολόγησε ότι γιος του δεν είχε κορονοϊό και τον σκότωσε ο ίδιος: «Έβαλα ένα μαξιλάρι στο κεφάλι του γιου μου, ο οποίος ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα. Πίεσα για 15 λεπτά χωρίς σταματημό. Ο γιος μου άντεξε για λίγο. Όταν σταμάτησε να κινείται, αφαίρεσα το μαξιλάρι. Μετά φώναξα τους γιατρούς για να μην υποπτευθούν τίποτα», είπε μεταξύ άλλων. ήταν η ανατριχιαστική ομολογία του ποδοσφαιριστή.

«Ποτέ δεν ήθελα τον μικρό μου γιο, από τότε που γεννήθηκε. Δεν ξέρω γιατί δεν τον αγαπούσα. Ο μοναδικός λόγος που τον σκότωσα ήταν ότι δεν τον ήθελα. Δεν έχω κανένα ψυχολογικό πρόβλημα» συμπλήρωσε ο Τοκτάς.