Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος Αλίμου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για ένα μήνα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Αλίμου, προκειμένου να ολοκληρωθεί η πεζογέφυρα 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος Αλίμου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα διαρκέσουν ένα μήνα θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη την διάρκεια του 24ώρου στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Αλίμου.

Οι ρυθμίσεις που θα γίνουν προκειμένου να ολοκληρωθεί η πεζογέφυρα στον Άλιμο, θα εφαρμοστούν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα από 08/05/2020 έως 08/06/2020 (όλο το 24ωρο) και έχουν ως ακολούθως:

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Ποσειδώνος, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μεταμορφώσεως έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Κανάρη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Πλήρης διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στον παράδρομο της Λ. Ποσειδώνος, 50μ. από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Καλαμακίου έως την έξοδο παρακείμενου χώρου στάθμευσης, μέγιστου μήκους 60μ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Η τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την οδική σήμανση που θα υπάρχει.