Γέμισαν... άδειες καρέκλες πλατείες της Ελλάδας (pics)

Η πλατεία του Συντάγματος όπως και πολλές άλλες ανά την χώρα γέμισαν άδειες καρέκλες, με αφορμή την συμβολική διαμαρτυρία «empty chairs», της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων.

Γέμισαν... άδειες καρέκλες πλατείες της Ελλάδας (pics)

Συμβολική διαμαρτυρία με τίτλο «empty chairs», δηλαδή άδειες καρέκλες, με την οποία η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων, εκδήλωσε την ανησυχία της για το μέλλον του κλάδου την επομένη του κορονοϊού, πραγματοποιήθηκε σήμερα (6/5).

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι πλατείες της χώρας όπου γέμισαν με... άδειες καρέκλες. Συγκεκριμένα, στην κεντρική πλατεία του Συντάγματος αλλά και σε άλλα κεντρικά σημεία και πλατείες άλλων περίπου 50 πόλεων της Ελλάδας, όπως η Πάτρα και η Θεσσαλονίκη οι διοργανωτές τοποθέτησαν άδειες κάρεκλες, θέλοντας με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο να εκδηλώσουν τον προβληματισμό τους για την επόμενη μέρα της πανδημίας.

Μάλιστα, στην Λάρισα οι άνθρωποι που οργάνωσαν την διαμαρτυρία πρωτοτύπησαν καθώς αντί για πλατεία, γέμισαν με άδειες καρέκλες... παραλία.

Δείτε φωτογραφίες από την πλατεία του Συντάγματος:

Δείτε φωτογραφίες από τη Θεσσαλονίκη:

Δείτε φωτογραφίες από παραλία της Λάρισας: