Χαρδαλιάς: Επιτρέπονται το ψάρεμα, η κυκλοφορία των ηλικιωμένων, η κίνηση μετά τα μεσάνυχτα (vid)

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, χαρακτήρισε fake news όσα κυκλοφόρησαν για απαγόρευση στην κυκλοφορία των ηλικιωμένων. Τι είπε για το ψάρεμα...

Χαρδαλιάς: Επιτρέπονται το ψάρεμα, η κυκλοφορία των ηλικιωμένων, η κίνηση μετά τα μεσάνυχτα (vid)

«Δεν υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας για τους ανθρώπους ηλικίας άνω των 65 ετών, ούτε για την κυκλοφορία μετά τις 12 τα μεσάνυχτα», τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κάνοντας λόγο για fake news. Παραδέχθηκε ωστόσο ότι υπάρχουν συστάσεις...

«Σήμερα αφήσαμε πίσω μας 42 μέρες πρωτόγνωρης προσπάθειας. Η νέα φάση έχει νέες προκλήσεις. Η νέα διαδικασία θα αξιολογείται καθημερινά. Ο ιός είναι ακόμη εδώ. Δεν έχουμε διαφύγει τον κίνδυνο. Θα έχουμε και νέα κρούσματα και νέες απώλειες», είπε ο κ. Χαρδαλιάς.

«Πρέπει να συνεχίσουμε στον δρόμο που χαράξαμε μέχρι τώρα», τόνισε ο ίδιος, δηλώνοντας: «Μπήκαμε σε νέο στάδιο, κάναμε το επόμενο βήμα, αλλά ο πόλεμος δεν έχει κριθεί ακόμη».

O κ. Χαρδαλιάς ενημέρωσε ότι από αύριο (5/5) εξαιρούνται από την απαγόρευση του κατάπλου σκαφών, που ισχύει σε όλη τη χώρα, τα μικρά σκάφη έως εφτά μέτρα.

Διευκρίνισε ότι δεν επιτρέπεται και η λειτουργία και η χρήση πισίνας σε συγκροτήματα πολυκατοικιών.

Ανακοίνωσε ακόμα ότι σήμερα το βράδυ σταματούν να ισχύουν τα επιπλέον περιοριστικά μέτρα στην κυκλοφορία πολιτών στον δήμο Ερμιονίδας, ωστόσο ταυτόχρονα παρατείνεται η καραντίνα που έχει επιβληθεί στη δομή στο Κρανίδι για επτά ημέρες.