Πότε ανοίγουν ΙΚΕA, Jumbo, Κωτσόβολος, Public, Πλαίσιο

Πότε ανοίγουν οι αλυσίδες καταστημάτων ΙΚΕA, Jumbo, Κωτσόβολος, Public, Πλαίσιο και με ποιους περιορισμούς.

Πότε ανοίγουν ΙΚΕA, Jumbo, Κωτσόβολος, Public, Πλαίσιο

Tα καταστήματα Κωτσόβολος άνοιξαν σήμερα (4/5), πρώτη μέρα άρσης των μέτρων που είχαν επιβληθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει:

«Επιστρέφουμε τη Δευτέρα 4/5! Στα καταστήματά μας έχουν ληφθεί κατ' ελάχιστον όλα τα προβλεπόμενα μέτρα από τις αρχές για την ασφαλή περιήγηση και εξυπηρέτησή σας. Στην είσοδο των καταστημάτων δίνονται κάρτες εισόδου για ελεγχόμενη ροή των επισκεπτών, τηρείται κατ' ελάχιστον απόσταση 2 μέτρων, αντισηπτικά υγρά βρίσκονται σε διάφορα σημεία εντός των καταστημάτων, έχουν τοποθετηθεί Plexiglass στα ταμεία και στους χώρους service και παραλαβής εμπορευμάτων, ενώ μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας ανέπαφα με χρήση κάρτας με την υπηρεσία Pay Express και να λάβετε την απόδειξή σας με sms. Επιπλέον, οι χώροι καθαρίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Σας παρακαλούμε με τη σειρά μας να τηρείτε αυστηρά τα μέτρα ατομικής ευθύνης και υγιεινής και προτείνουμε να εισέρχεστε με μάσκα στα καταστήματά μας».

Ωστόσο άλλες αλυσίδες καταστημάτων ξεκίνησαν να λειτουργούν υπό περιορισμούς, ενώ άλλες θα ανοίξουν αργότερα. Συγκεκριμένα:

Public

Τα Public άνοιξαν τη Δευτέρα (4/5), αλλά εξυπηρετούν συγκεκριμένες υπηρεσίες όπως βιβλία, ηλεκτρονικά, κινητά, γραφική ύλη, κομπιούτερ, αξεσουάρ τηλεφωνίας και άλλα.

Plaisio

Στο Plaisio άνοιξαν τη Δευτέρα (4/5) όλα τα καταστήματα εκτός του Μall και του Athens Heart.

IKEA

Τα IKEA θα ανοίξουν στις 11 Μαΐου. «Λαμβάνουμε υπόψη όλα τα απαραίτητα μέτρα για να τηρήσουμε τους κανόνες υγιεινής σε όλους τους τομείς και να σας υποδεχτούμε ξανά στα καταστήματα και τα κέντρα παραγγελιών και παραλαβών μας από Δευτέρα 11 Μαΐου» αναφέρει η εταιρεία σε ανάρτησή της στο facebook.

Jumbo

Τα Jumbo, σύμφωνα με ανάρτηση στο facebook, θα ανοίξουν στις 11/5, με ωράριο 10:00 με 21:00. Όχι όμως όλα τα καταστήματα.

Κλειστά θα παραμείνουν τα Jumbo:

Σπάτα (Smart Park)

Ίλιον (Escape Center)

Πάτρα (Veso Mare)

Μαρούσι Avenue