Στη Σαντορίνη οι πρώτες ξαπλώστρες με πλεξιγκλάς!

Οι ξαπλώστρες με πλεξιγκλάς στην Ελλάδα είναι γεγονός. Στο νησί της Σαντορίνης και συγκεκριμένα στην παραλία Περίσσα τοποθετήθηκαν οι πρώτες

Στη Σαντορίνη οι πρώτες ξαπλώστρες με πλεξιγκλάς!

Οι ξαπλώστρες με πλεξιγκλάς στην Ελλάδα είναι γεγονός. Στο νησί της Σαντορίνης και συγκεκριμένα στην παραλία Περίσσα τοποθετήθηκαν οι πρώτες!

Πρώτη μέρα μετά την καραντίνα, αλλά ήδη κάποιοι σκέφτονται το καλοκαίρι, τις διακοπές και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Έτσι, αρχές Μαΐου είδαμε και τις πρώτες ξαπλώστρες με πλεξιγκλάς στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νησί της Σαντορίνης.

Ο ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής μονάδας «Suites of Gods», Charlie Chahine, τοποθέτησε προστατευτικό πλεξιγκλάς στις ξαπλώστρες που διαθέτει στην παραλία Περίσσα. Ο λόγος είναι φυσικά για την προστασία των τουριστών που θα μεταβούν τους καλοκαιρινούς μήνες στο νησί και θα θελήσουν να απολαύσουν το μπάνιο τους.

Η συγκεκριμένη κατασκευή καλύπτει τις δύο πλαϊνές πλευρές του σετ με τις ξαπλώστρες, το οποίο απέχει τέσσερα μέτρα από το επόμενο. Επιπλέον, διατίθενται πετσέτες μιας χρήσεως αλλά και αντισηπτικά μαντιλάκια για τους λουόμενους.

«Είδαμε παρόμοιες κατασκευές στο εξωτερικό και έτσι μας ήρθε η ιδέα να κάνουμε το ίδιο στη Σαντορίνη προκειμένου οι πελάτες μας να αισθάνονται όσο το δυνατόν περισσότερο ασφαλείς», λέει ο επιχειρηματίας.

Παρά το τσουχτερό κόστος, από 150 ευρώ και άνω, ο Charlie Chahine έχει παραγγείλει παρόμοιες κατασκευές για έναν συγκεκριμένο αριθμό σετ με ξαπλώστρες, που θα του επιτρέπεται να διαθέτει στους πελάτες του.

Θέλει να είναι πανέτοιμος με το που ανοίξει η σεζόν να υποδεχθεί τους πρώτους τουρίστες που θα τον προτιμήσουν για τα μέτρα προστασίας που λαμβάνει απέναντι στον αόρατο εχθρό.

Πηγή: protothema.gr