Παραδόθηκε ο γιος του νεκρού από το φονικό στ' Ανώγεια

Στα χέρια των Αστυνομικών Αρχών ο γιος του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη που αναζητούνταν για συμμετοχή στο φονική συμπλοκή στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Ανώγεια.

Παραδόθηκε ο γιος του νεκρού από το φονικό στ' Ανώγεια

Στα χέρια της αστυνομικών βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά ο 29χρονος γιος του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη, που τον αναζητούσαν από χθες για συμμετοχή στη φονική συμπλοκή.

Σύμφωνα με το ekriti.gr ο 29χρονος παραδόθηκε στις Αστυνομικές Αρχές του Ρεθύμνου και τώρα θα κληθεί να δώσει τη δική του εξήγηση για το αιματηρό συμβάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, ο γιος του 63χρονου συμμετείχε στην αρχική λογομαχία μεταξύ του πατέρα του και του 30χρονου, αλλά και στην εξέλιξη του αιματηρού επεισοδίου. Ήταν αυτός που τελικά πυροβόλησε θανάσιμα τον 30χρονο, ο οποίος είχε ήδη πυροβολήσει τον 63 πατέρα του. Αμέσως μετά, ο νεαρός άνδρας τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο 63χρονος -ο οποίος μεταξύ άλλων είχε διατελέσει πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανωγείων και πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ανωγείων- δέχτηκε μία σφαίρα από το όπλο του 30χρονου. Από το όπλο του γιου τού θύματος, ο 30χρονος δέχτηκε έξι σφαίρες. Αυτή την ώρα στο χωριό επικρατεί απόλυτη σιωπή, ενώ αναμένεται το απόγευμα να γίνει η κηδεία του 30χρονου στα Ανώγεια και αύριο (Δευτέρα) η κηδεία του 63χρονου.