Χαρδαλιάς: «Τη Δευτέρα δεν τελειώσαμε με τον κορονοϊό - Σε αυτά τα σημεία υποχρεωτική η μάσκα» (vid)

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, έκρουσε και πάλι το καμπανάκι με λιγότερο από 48 ώρες να απομένουν για την ελάφρυνση των περιοριστικών μέτρων.

Χαρδαλιάς: «Τη Δευτέρα δεν τελειώσαμε με τον κορονοϊό - Σε αυτά τα σημεία υποχρεωτική η μάσκα» (vid)

Την προσοχή επέστησε και πάλι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα, με λιγότερο από 48 ώρες να απομένουν για την ελάφρυνση των περιοριστικών μέτρων.

Ο κ. Χαρδαλιάς επανέλαβε πως «η νέα καθημερινότητα είναι πιο σύνθετη. Τη Δευτέρα περνάμε στη δεύτερη φάση. Και νέα κρούσματα θα έχουμε, για αυτό προετοιμαζόμαστε. Τη Δευτέρα δεν τελειώσαμε με τον κορονοϊό».

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι «η Ελλάδα τα έχει πάει καλά και έχει γίνει θετικό παράδειγμα»!

Στη συνέχεια μίλησε για την υποχρεωτική χρήση της μάσκας, η οποία από τη Δευτέρα (4/5) θα είναι υποχρεωτική για τους πολίτες στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στα ταξί, στα ασανσέρ, στα νοσοκομεία, στα ιατρεία και στα διαγνωστικά κέντρα.

Επίσης, η μάσκα είναι υποχρεωτική για τους εργαζόμενους στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στα σούπερ μάρκετ και στα καταστήματα τροφίμων που διαχειρίζονται μη τυποποιημένα τρόφιμα, σε ιατρεία, νοσοκομεία, διαγνωστικά κέντρα, καθώς και σε κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής!