Ο Βαρουφάκης χωρίς μάσκα και προφυλάξεις διαδήλωσε στο Σύνταγμα (pic)

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, διαδήλωσε σήμερα στο Σύνταγμα για την Πρωτομαγιά χωρίς μάσκα και με το μπουφάν στον ώμο!

Ο Βαρουφάκης χωρίς μάσκα και προφυλάξεις διαδήλωσε στο Σύνταγμα (pic)

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, διαδήλωσε σήμερα στο Σύνταγμα για την εργατική Πρωτομαγιά χωρίς μάσκα και με το μπουφάν στον ώμο!

Με την ομάδα του κόμματός του διαδήλωσε σήμερα (1/5) στην πλατεία Συντάγματος, χωρίς να φοράει τη μάσκα και με το μπουφάν στον ώμο.

Συνομίλησε με μέλη της νεολαίας του κόμματος, ωστόσο τα χαιρέτησε με τον αγκώνα, όπως φυσικά έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ο χαιρετισμός μετά την έξαρση του κορονοϊού.

Δείτε σημερινές φωτογραφίες του Γιάνη Βαρουφάκη από την πλατεία Συντάγματος.

Θυμίζουμε ότι προ ημερών είχε δημιουργηθεί θέμα, με τον κ. Βαρουφάκη να απαντά μέσω ανακοίνωσης του κόμματός του και σειράς αναρτήσεων στο διαδίκτυο στις πληροφορίες που τον ήθελαν να σπάει την καραντίνα και να πηγαίνει στην Αίγινα.

«Κάποιοι πειράχτηκαν πολύ που πήγα από την Αίγινα στη Βουλή να μιλήσω για το Eurogroup στο οποίο η κυβέρνηση ''πούλησε'' το ευρωομόλογο».

Αυτό ανέφερε τότε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, αναφορικά με το επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ του ίδιου και άνδρα του Λιμενικού στο λιμάνι της Αίγινας.

Ανέφερε δε ότι δεν μετακινήθηκε προς το νησί της Αίγινας, απλώς επέστρεψε στον τόπο κατοικίας του μετά την ομιλία του στη Βουλή.

«Κάποιοι πειράχτηκαν πολύ που πήγα από την Αίγινα στη Βουλή την 9/4 να μιλήσω για το Eurogroup εκείνης της βραδιάς στο οποίο η κυβέρνηση "πούλησε" το ευρωομόλογο. Κι επειδή δεν είχαν τι να πουν για το οικονομικό επιχείρημα, ξεσπάθωσαν που, μετά την ομιλία, επέστρεψα... σπίτι μου!», έγραψε τότε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.