Εξάρχεια: Εξάρθρωση σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά

Συμμορία που διακινούσε ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ.

Εξάρχεια: Εξάρθρωση σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά

Τη Δευτέρα συνελήφθησαν στην Αθήνα, τέσσερις αλλοδαποί και μία Ελληνίδα ως μέλη της, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται άλλοι τέσσερις αλλοδαποί, μέλη της ίδιας σπείρας.

Η ΕΛΑΣ αξιοποίησε πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριοποίηση ομάδας αλλοδαπών που διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων. Για την αποδόμησή της συστάθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών, που τελικά έφθασε στην ταυτοποίηση και σύλληψη των μελών της.

Σε έρευνες σε σπίτια στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα, της Καλλιθέας και των Εξαρχείων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14,9 γραμμ. ηρωίνης, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη βάρους 22,7 γραμμ., δύο μπουκάλια με μεθαδόνη, πέντε ναρκωτικά χάπια, δύο ζυγαριές ακριβείας, 32 σακουλάκια επιμερισμού ναρκωτικών ουσιών, γυάλινη συσκευή για τη χρήση κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 13 κινητά τηλέφωνα, τρεις κάρτες κινητής τηλεφωνίας κι ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.