Λιβάνιος: «Παραμένουν κλειστά ΚΑΠΗ, παιδικοί σταθμοί και λέσχες φιλίας» (vid)

Στη συγκεκριμένη δέσμη μέτρων που πήρε το ΥΠΕΣ σε σχέση με τη σταδιακή άρση των περιορισμών για τον κορονοϊό αναφέρθηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για Θέματα Αυτοδιοίκησης και Εκλογών, Θοδωρής Λιβάνιος.

Λιβάνιος: «Παραμένουν κλειστά ΚΑΠΗ, παιδικοί σταθμοί και λέσχες φιλίας» (vid)

Για την ασφάλεια των εργαζομένων του Δημόσιου Τομέα που προσέρχονται με ΜΜΜ στις υπηρεσίες τους αποφασίστηκε η προσέλευση να γίνεται σε τρία στάδια (στις 7, στις 8 και στις 9 το πρωί).

Σύμφωνα με τον ίδιο παραμένει η άδεια ειδικού σκοπού, η οποία εξαρτάται και από το άνοιγμα των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, ενώ αναφορικά με την εξυπηρέτηση των πολιτών ο κ. Λιβάνιος σημείωσε πως για όσες συναλλαγές δεν είναι εφικτή η ψηφιακή εξυπηρέτηση ισχύει το προκαθορισμένο ραντεβού.

Ο κ. Λιβάνιος επεσήμανε πως τα ΚΑΠΗ και λέσχες φιλίας παραμένουν κλειστές και θα ανοίξουν όταν το επιτρέψουν οι επιδημιολογικές συνθήκες, όπως επίσης και οι δημοτικοί παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί.

Οι υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις ανοίγουν με την τήρηση των κανόνων, ενώ οι παιδικές χαρές παραμένουν κλειστές και το άνοιγμα τους θα εξαρτηθεί από την έναρξη των πρωτοβάθμιων σχολικών μονάδων.

naftemporiki.gr