Τα ιπτάμενα φωτεινά αντικείμενα που αναστάτωσαν την Ξάνθη!

Μια σειρά από φωτεινά ιπτάμενα αντικείμενα αναστάτωσαν τους κατοίκους της Ξάνθης. Μάλιστα κάποιοι έκαναν λόγο ακόμη και για εξωγήινους και UFO!

Τα ιπτάμενα φωτεινά αντικείμενα που αναστάτωσαν την Ξάνθη!

Μια σειρά από φωτεινά ιπτάμενα αντικείμενα ανάσατωσαν τους κατοίκους της Ξάνθης. Μάλιστα κάποιοι έκαναν λόγο ακόμη και για εξωγήινους και UFO!

Αναστατώθηκαν οι Ξανθιώτες την Κυριακή το βράδυ, όταν είδαν στον ουρανό ιπτάμενα φωτεινά αντικείμενα! Οι περισσότεροι από τους πολίτες, όπως αναφέρει xanthinea.gr, ξεκίνησαν να φωτογραφίζουν και να καταγραφούν σε βίντεο το θέαμα και στη συνέχεια ανέβασαν τις φωτογραφίες και τα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα φωτεινά αντικείμενα που πετούσαν σε γραμμικό σχηματισμό, πάνω από τον ουρανό της Ξάνθης, όπως προκύπτει, δεν ήταν ούτε εξωγήινοι ούτε UFO!

Πρόκειται για τμήμα των δορυφόρων του πρότζεκτ Starlink από την εταιρεία του Έλον Μασκ, SpaceX. Η πρωτοβουλία του Αμερικανού ιδιοκτήτη της Tesla έχει στόχο την εκτόξευση 42 χιλιάδων τέτοιων δορυφόρων χαμηλής τροχιάς, για να παρέχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε κάθε γωνιά του πλανήτη!

Βέβαια αρκετοί αστρονόμοι ασκούν κριτική σε αυτή τη δραστηριότητα και θέλουν να την σταματήσουν.