Γενικός συντονιστής διευθυντής του ΣΕΦ ο Γλυφαδιώτης Παναγιώτης Κουτσογιάννης

Ο Παναγιώτης Κουτσογιάννης, μέχρι πρότινος αναπληρωτής συντονιστής διευθυντής, αναλαμβάνει τη νέα θέση στο ΣΕΦ σε «ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές για τη χώρα και τον ελληνικό αθλητισμό», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Γενικός συντονιστής διευθυντής του ΣΕΦ ο Γλυφαδιώτης Παναγιώτης Κουτσογιάννης

Τη θέση του γενικού συντονιστή διευθυντή του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ανέλαβε ο Γλυφαδιώτης Παναγιώτης Κουτσογιάννης, μετά την παραίτηση της Χριστίνας Τσιλιγκίρη, η οποία ορίστηκε, σύμφωνα με απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, πρόεδρος του ΣΕΦ.

Ο Παναγιώτης Κουτσογιάννης, μέχρι πρότινος αναπληρωτής συντονιστής διευθυντής, αναλαμβάνει τη νέα θέση σε «ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές για τη χώρα και τον ελληνικό αθλητισμό», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε ανακοίνωσή του, προσθέτοντας πως όραμα και στόχος όλων των εμπλεκομένων είναι ένα ΣΕΦ σύγχρονο, λειτουργικό, οικολογικό και μέσω πυκνών δράσεων εναρμονισμένο με την ελληνική κοινωνία.

Ολόκληρη η ανάρτηση του νέου γενικού συντονιστή διευθυντή του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας Παναγιώτη Κουτσογιάννη: «Σε ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές για τη χώρα και τον ελληνικό αθλητισμό, αναλαμβάνω τη θέση του Συντονιστή Γενικού Διευθυντή του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Τους τελευταίους μήνες το ΔΣ, οι εργαζόμενοι, οι συνεργάτες, οι παράγοντες ομάδων και σωματείων και πρωτίστως το Υφυπουργείο Αθλητισμού δίνουμε έναν μεγάλο αγώνα για να καταστήσουμε το ΣΕΦ σύγχρονο, λειτουργικό, οικολογικό και μέσω πυκνών δράσεων εναρμονισμένο με την ελληνική κοινωνία.

Ειδική μνεία θέλω όμως να κάνω στο έργο της Χριστίνας Τσιλιγκίρη, η οποία αφήνει μια σημαντική παρακαταθήκη ιδεών και αξιών, τη στιγμή που από τη νέα της θέση είμαι σίγουρος πως θα έχουμε μια εξίσου παραγωγική συνεργασία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό της χώρας μας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, και τον Υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη για την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση προς το πρόσωπό μου. Τέλος, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής στον καλό φίλο Δημήτριο Μπαρδάκα. Άλλη μια πρόκληση που θα αντιμετωπίσουμε μαζί!

Σε μια εποχή που όλοι “μένουμε σπίτι”, καλούμαστε να σχεδιάσουμε τη μελλοντική βιωσιμότητα του σταδίου μας και να διασφαλίσουμε ότι θα αποτελεί και την επαύριον της κρίσης φάρο αθλητικών αξιών που θα δεσπόζει πάνω από τον Φαληρικό κόλπο και κατ’ επέκταση τη Νότια Αθήνα».