Κορονοϊός: Στους 120 οι νεκροί στην Ελλάδα - Πέθανε αιωνόβια γυναίκα στο «Σωτηρία»

Στα 120 είναι πλέον τα θύματα του κορονοϊού στην Ελλάδα, καθώς την Τρίτη (21/4) πέθανε μια ηλικιωμένη γυναίκα στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Κορονοϊός: Στους 120 οι νεκροί στην Ελλάδα - Πέθανε αιωνόβια γυναίκα στο «Σωτηρία»

Στα 120 έφτασαν πριν από λίγη ώρα τα θύματα κορονοϊού στην Ελλάδα, καθώς έγινε γνωστό πως μια γυναίκα 101 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο αναφοράς «Σωτηρία», έχασε τη ζωή της.

Η ηλικιωμένη γυναίκα έπασχε από υποκείμενα νοσήματα (αρρυθμία, κολπική μαρμαρυγή, άνοια), είχε επιβαρυμένο ιατρικό ιστορικό και η λοίμωξη από κορονοϊό επιβάρυνε την κατάστασή της.

Νωρίτερα, η περίπτωση ενός 35χρονου άνδρα, που όπως μεταδόθηκε από το Mega το πρωί της Τρίτης του Πάσχα, υπέκυψε προσβεβλημένος από τον κορονοϊό, προβληματίζει τους ειδικούς και υπενθυμίζει ότι η Covid-19 δεν κάνει διακρίσεις.

Καθώς ο αριθμός των θυμάτων από την επιδημία στη χώρα μας ανήλθε σε 120 –τα ξημερώματα κατέληξαν δύο ασθενείς– ο θάνατος του 35χρονου που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο «Αγιος Δημήτριος», στη Θεσσαλονίκη, προκαλεί ανησυχία, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας δεν είχε υποκείμενο νόσημα.

Ο 35χρονος, με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, είναι το νεότερο θύμα της Covid-19 στην Ελλάδα. Εκτός από τον νεαρό άνδρα, τα ξημερώματα τη ζωή του έχασε και ένας 75χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του και είχε υποκείμενο νόσημα.