Κορονοϊός: Ακρωτηρίασαν το πόδι του ηθοποιού του Broadway, Νικ Κορντέρο

Ο 41χρονος ηθοποιός του Broadway, Νικ Κορντέρο, ο οποίος νοσηλεύεται τις τελευταίες 18 ημέρες στην εντατική λόγω του κορονοϊού, υποβλήθηκε σε επέμβαση ακρωτηριασμού του δεξιού του ποδιού λόγω επιπλοκών που παρουσίασε από τον Covid-19.

Κορονοϊός: Ακρωτηρίασαν το πόδι του ηθοποιού του Broadway, Νικ Κορντέρο

Ο ηθοποιός του Broadway, Nick Cordero, νοσηλεύεται τις τελευταίες 18 ημέρες στην εντατική λόγω του κορονοϊού. Χθες, οι γιατροί ακρωτηρίασαν το δεξί πόδι του 41χρονου καλλιτέχνη, λόγω επιπλοκών που παρουσίασε λόγω του Covid-19.

Η σύζυγός του ενημέρωσε τους θαυμαστές του για τη δυσάρεστη εξέλιξη μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Η Amanda Kloots ανέφερε ότι «Είχαμε κάποια δύσκολα νέα χθες. Το δεξί του πόδι πρέπει να ακρωτηριαστεί».

«Μου τηλεφώνησαν από το νοσοκομείο και με ενημέρωσαν ότι ο Nick τα κατάφερε στο χειρουργείο και τώρα βρίσκεται στο δωμάτιο του και ξεκουράζεται. Το χειρουργείο ήταν σοβαρό και το σώμα του είναι αδύναμο. Ελπίζουμε ότι θα ξεκουραστεί, αυτό είναι καλό νέο» τόνισε.

Την Πέμπτη, η Kloots είχε αναφέρει ότι δεν ήταν σίγουρη αν ο σύζυγός της θα καταφέρει να περπατήσει ξανά, καθώς οι γιατροί δεν μπορούσαν να βρουν σφυγμό στο πόδι του. Στο hashtag #wakeupnick φίλοι και θαυμαστές του στέλνουν μηνύματα αγάπης στον ηθοποιό και την οικογένειά του.

topontiki.gr