Καιρός: Έτσι θα κάνουμε Πάσχα - Πρόγνωση για Μεγάλο Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν έως τη Δευτέρα του Πάσχα (20/4), σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Πρόγνωση για Μεγάλο Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα.

Καιρός: Έτσι θα κάνουμε Πάσχα - Πρόγνωση για Μεγάλο Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν έως τη Δευτέρα του Πάσχα (20/4), σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες μόνο νεφώσεις τοπικού χαρακτήρα αναμένονται τη Μεγάλη Παρασκευή (17/4) και το Μεγάλο Σάββατο (18/4), ενώ την Κυριακή του Πάσχα (19/4) θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις που κατά τόπους στα βόρεια θα είναι πυκνότερες. Πιθανότητα τοπικών βροχών υπάρχει τη Δευτέρα του Πάσχα στα βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο έως το Μ. Σάββατο, οπότε θα φτάσει κατά τόπους τους 24-25 βαθμούς, ενώ στη συνέχεια δεν θα μεταβληθεί σημαντικά. Οι άνεμοι στα πελάγη θα εξασθενήσουν και δεν θα ξεπερνούν τα 4-5 μποφόρ.

Ενίσχυσή τους αναμένεται τη Δευτέρα του Πάσχα, οπότε στο Βόρειο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 μποφόρ. Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται συνοπτικά οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν έως τη Δευτέρα του Πάσχα.