Κορονοϊός: 433 υπάλληλοι του δήμου της Κωνσταντινούπολης έχουν μολυνθεί, ένας υπέκυψε

Ο κορονοϊός έχει χτυπήσει σοβαρά την Κωνσταντινούπολη, με τον Μητροπολιτικό Δήμο να ανακοινώνει 433 κρούσματα μεταξύ των υπαλλήλων του. Ένας εξ αυτών μάλιστα υπέκυψε, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Δήμου Μουράτ Ονγκιούν.

Κορονοϊός: 433 υπάλληλοι του δήμου της Κωνσταντινούπολης έχουν μολυνθεί, ένας υπέκυψε

Ο Μητροπολιτικός Δήμος της Κωνσταντινούπολης (İBB) ανακοίνωσε ότι 433 υπάλληλοί του έχουν μολυνθεί από τον νέο κορονοϊό, ενώ ο δήμαρχος Εκρέμ Ιμάμογλου προέτρεψε για άλλη μια φορά την κυβέρνηση να επιβάλλει πλήρη απαγόρευση κυκλοφορίας, αντί για μερική απαγόρευση κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Δήμου Μουράτ Ονγκιούν ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ότι ένας από τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες μεταφορών του δήμου έχασε τη ζωή του εξαιτίας της COVID-19, της ασθένειας που προκαλεί ο κορονοϊός. «Δυστυχώς (...) ο αριθμός των μελών του προσωπικού των οποίων τα αποτελέσματα των διαγνωστικών τεστ επέστρεψαν θετικά έφτασε τα 433. Δυστυχώς χάσαμε τον συνάδελφό μας Αχμέτ Χακάν Φενερτζί ο οποίος εργαζόταν στις υπηρεσίες μεταφορών», ανέφερε μέσω Twitter o εκπρόσωπος Τύπου του Δήμου της Κωνσταντινούπολης.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ